nlc.hu
Sztárok

Bödőcs Tibor magánélete

Bödőcs Tibor párja kényszerítette ki az esküvőt, ma már háromgyermekes apa a népszerű humorista

Feleségét is a humornak köszönheti a stand-upos.

Bödőcs Tibor a legtitokzatosabb sztárok egyike, aki az elmúlt években pár dolgot azért elárult a magánéletéről, a házasságáról, a mindennapjairól – írja a BEST magazin.

Bödőcs Tibor

Bödőcs Tibor sokáig színésznek készült, végül humorista lett (Fotó: MTVA / Zih Zsolt)

A családtagok kifigurázásával kezdődött minden Bödőcs Tibornál. Ahogyan a humorestjein, úgy az egyetemi évei alatt sem tagadta meg soha, honnan származik. Így a tájszólását sem. A feleségét is a humornak köszönheti. „Egy fellépés kapcsán találkoztunk. Építészhallgató és modell is volt. Így ismertem meg. Gyorsan történtek a dolgok, nem vártam sokat. Együtt éltünk, és ő mint praktikus ember kikényszerítette az esküvőt” – mesélte egykor a humorista, aki a párjával 6 év együttélés után, 2010-ben házasodott össze, és 3 gyerekük született.

Bödőcs Tibor jó férj, habár a nejének sokszor kell noszogatnia, hogy vigye le a szemetet, és nem igazán veszi ki a részét az otthoni munkákból. De ha vita van, a humort remekül alkalmazza.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST nyitó

Olvass még Bödőcs Tiborról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top