nlc.hu
Sztárok

Hamvai PG: Tartom a súlyomat!

Hamvai PG: “Saját gyerek nélkül is boldog lehetek” – Mégsem mondott le az apaságról

A híres lemezlovas régóta szeretne már gyereket, ám eddig nem úgy alakult az élete, hogy ez az álma valóra válhatott volna. Jelenleg van egy komoly kapcsolata, ám párját óvja a nyilvánosságtól. Hamvai PG mesélt az életéről, a fogyásáról és arról, miért is vállalta el a TV2 Totem című műsorát.

Miért döntöttél úgy, hogy részt veszel a Totem forgatásán?

Nagyon tetszett a műsor koncepciója, testhezállónak éreztem. Brutálisan jó volt a forgatás, egyáltalán nem bántam meg. Még mindig ráz a hideg, ha rágondolok. A csapattársaimmal együtt végig fergeteges hangulatot biztosítottunk. Olyan volt a többiekkel való együttműködés, mintha ezer éve ismernénk már egymást. Könnyen megtaláltuk a közös hangot. Volt sírás, kacagás, minden, amit el tudsz képzelni.

Konfliktusok azért voltak köztetek?

Voltak személyes ellentétek, de ez azért volt, mert nagyon különbözőek vagyunk. Leo például nyíltan beleállt minden vitába, én csak akkor, amikor már nagyon muszáj volt. De nem bántam meg, ugyanúgy viselkedtem, mintha itthon lettem volna a barátaim társaságában. Kiálltam mindenkiért és ha még egyszer kezdhetném, ugyanígy cselekednék.

 Hogyan telnek a napjaid mostanában?

Még mindig lemezlovas vagyok, már huszonhat éve és rádiózom is folyamatosan. A karantén idején ebből csak a rádió jutott nekem, amiért hálás vagyok… Így azon keresztül tartottam a közönségemmel a kapcsolatot és ez biztosította a mindennapi elfoglaltságot. A tétlenség ugyanis engem felőröl. Hiába foglaltam el magam, egyéb dolgokkal nagyon hiányzott a közönség. Most végre beindult minden, ezért nem panaszkodom. Sok kollégám elég rossz helyzetbe került a Covid miatt, de nekem szerencsére ott volt a rádió.

Lenne B terved, ha esetleg váltanod kellene a jövőben?

Igen, mindig is több lábon álltam és most is ezt teszem. Tudnék váltani azonnal akár főállásban is, ha szükség lenne rá. 

Hamvai P. G.

Forrás: TV2

Egyedül élted át a járványidőszakot?

Már két éve van egy csodálatos nő mellettem, de őt féltve óvom a nyilvánosságtól. Csak a családom és a barátaim tudják, hogy kicsoda ő, és szeretném, ha ez így is maradna.

Miért?

Az előző kapcsolataimból megtanultam, hogy jobb, ha nincs kirakatban a magánéletem. A megérzéseimre hallgattam vele kapcsolatban és jól tettem, mert nagyon jól működünk együtt. Előtte négy évig egyedül éltem. Azt mondtam, csak akkor kötelezem el magam valaki mellett, ha egy olyan nővel találkozom, akivel egy egységet tudunk képezni, akivel többek vagyunk együtt mind a ketten. Teljes értékű társra vágytam és megkaptam.

Többször is voltál már vőlegény, de aztán nem úgy alakult, ahogy szeretted volna.

Igen három hosszú kapcsolatom is az eljegyzés után ért véget. Komoly terveink voltak mindegyik hölggyel, régóta szerettem volna gyereket. De ideáig nem jutottunk el.

És mi a helyzet most? 

A páromnak van egy nyolcéves, gyönyörű, kedves és okos kislánya. Ennek köszönhetően is jól érzem most magam a bőrömben. Negyvenöt éves vagyok és már azt is elfogadtam, hogy saját gyerek nélkül is boldog lehetek. De aztán, hogy mit hoz a jövő, azt majd meglátjuk. Egyikünk sem zárkózik el a közös gyerek gondolatától, szóval ha úgy alakul, akkor érkezni fog.

Pár éve volt egy gyomor bypass műtéted. Akkor ötven kilót fogytál, ezt a súlyt azóta tartod?

Száznegyven kilóról fogytam le, most kilencven kiló vagyok és nem változik a súlyom. Régen rengeteget diétáztam, sportoltam, hogy lefogyjak, kétszer sikerült is, de mindig visszahíztam. Már szinte kizsigereltem magamat, annyira szerettem volna leadni a plusz kilóimat véglegesen. Amikor 2015-ben jött ez a műtéti lehetőség, azonnal belevágtam. Ha tudom, hogy van ilyen, már jóval előtte megcsináltatom, mert nekem sokat segített. Komoly műtét volt, de megérte. Most már nem kell edzenem ahhoz, hogy fogyjak az egészségem miatt, egyszerűen csak figyelnem kell az étkezésemre.

Hogyan étkezel?

A lisztet és a cukrot amennyire tudom száműztem, ha nem muszáj, nem eszem egyiket sem. Édesítőszereket használok és gluténmentes termékeket fogyasztok. Mivel nagyon szeretek főzni, jó minőségű alapanyagokból bármit elkészítek. A jó minőség nekem nagyon fontos.

Azt mondtad, nem kell edzened a fogyáshoz, de azért sportolsz is?

Imádok strand röplabdázni, az életem része és mellette kerékpározok, úszok, pingpongozok, valamint, ha külföldön vagyok, búvárkodom is. Aktív életet élek, szeretem a sportokat.

Hamvai P. G.

Forrás: TV2

Nehéz ezt összeegyeztetned a munkáddal? Meddig tervezed, hogy DJ-ként dolgozol?

A szórakoztatóipart addig szeretném csinálni, amíg jól érzem magam benne és szeretem minden pillanatát. Mindig is érzés és érzelem vadász voltam, mindegy hány éves vagyok. Ötven-hatvan évesen is lehetek lemezlovas, de lehet, hogy nem akarom majd addig csinálni. Nemrég egy amerikai szállodalánc kért fel, hogy legyek a gálaestjeik programigazgatója és egy fesztivál hálózat is megkeresett hasonló ajánlattal. Ezek olyan dolgok, amelyek újdonságot adnak. Ilyenkor felpattanok az adott lóra és meglátjuk mi lesz belőle. Ha van lehetőségem más pályán is kipróbálni magam, miért ne? A lényeg, hogy minden munka boldogsággal töltsön el. De a lehető legfontosabb az éltemben az az egészség, ha az megvan, akkor mindened megvan.

Nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top