nlc.hu
Sztárok

Meghalt Heide Keller, a népszerű sorozatszínésznő

Elhunyt Heide Keller – a bájos színésznő volt az Álomhajó sorozat lelke

Megható sorokkal búcsúznak a rajongók és a kollégák Heide Kellertől, az Álomhajó színésznőjétől.

81 éves korában elhunyt Heide Keller, akit itthon is az Álomhajó sorozatból ismernek a nézők. 

Heide Keller igazi legenda volt


Heide Keller igazi legenda volt (Fotó: Peter Timmullstein bild via Getty Images)

„Éveken át utaztál a világban, és megmutattad másoknak a világ legszebb helyeit… Most megkezdted a saját utadat az örökkévalóságba. Ég veled, Heide Keller!” – írták búcsúzóul a színésznő Instagram-oldalán. 

A színésznő több mint 35 éven át szerepelt az Álomhajóban, eleinte Beatrice fedélzeti hostess volt, és az akkor negyvenéves Heide sem hitte, hogy végül a sorozat oszlopos tagja lesz. Olyan német sztárokkal forgatott együtt, mint a Klinikák sorozattal befutott Horst Naumann és Sascha Hehn, vagy a Winnetou és a Hegyi doktor sztárja, Siegfried Rauch, hogy csak néhányukat említsük. Mindeközben pedig bejárta a világ tengereit és óceánjait, többször forgatott a Karibi-térségben és a Maldív-szigeteken.

Megnézem
Összes kép (4)

„Heide Keller tévétörténelmet írt. A hajó vezető hostesseként Beatrice 38 éven át volt a hajó jó szelleme, az Álomhajó történetében is rekord. Ilyen hosszú ideig még egyetlen színésznő sem öltötte magára ugyanazt a szerepet. Ez idő alatt részt vett a forgatókönyvírásban, tovább gazdagította a karakterét, és ezzel egy német kultuszalakká vált. Rettenetesen hiányzik majd nekünk” – mondta Heike Hempel, ZDF csatorna programigazgatója, aki szerint Heide nélkül nem érte volna el a sorozat sem ezt a sikert. 

A bájos színésznőt sokan szerették, Heide Keller az Álomhajó szíve volt: 

Heide Keller, mint Beatrice, az Álomhajó vezető hotesse 1992-ben
Megnézem
Összes kép (3)

A düsseldorfi színésznő sokáig színházakban játszott, és viszonylag későn vált igazi tévésztárrá. Egészen 2018-ig, 80 részen át szerepelt az Álomhajóban, utoljára a Los Angeles című epizódban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top