nlc.hu
Sztárok

Rezes Judit menyasszonyi ruhában

17 év után összeházasodott Szabó Győző és Rezes Judit, itt az első fotó az esküvőről

Egy eldugott, romantikus magyarországi kistelepülésen kelt egybe Szabó Győző és Rezes Judit.

Pár nappal Szabó Győző életrajzi filmjének premierje előtt, egy eldugott kis faluban házasodott össze a színész és Rezes Judit. Minden felesleges fényűzést mellőztek, viszonylag szűk körben – csak a család és a legközelebbi barátok voltak jelen – keltek egybe. A HOT! magazin címlapján pedig láthatjuk az első fotót, amelyen már férj és feleségként mutatkoznak.

 

És még egy fotó, amelyen már a gyűrűt is megmutatták:

„Amikor elmentem a helyszínre, rögtön azt éreztem, igen, ezt szeretném. És Miskolc közelsége is sokat számított: onnan származom, ott él a dédi és az édesanyám, így nem kellett sokat utazniuk. Éppen ilyen helyről álmodtam” – árulta el Győző a lapnak, aki azt is elmondta, hogy különleges engedélyt kellett kérniük a frigyhez, hiszen az esküvő időpontjának bejelentése és a nagy nap között nem telt el 31 nap.

A friss házasok azt is megosztották a lappal, hogy milyen fogások voltak az esküvőn. A menüben volt húsleves, marhapörkölt túrós csúszával, gombás-spenótos gnocchi, fogas, de a vendégek kóstolhattak egy kifejezetten mádi sajtválogatást is, miközben díjnyertes borokat ihattak. Éjfélkor pedig érkezett a töltött káposzta… A háromemeletes esküvői torta mellett az ifjú férj és édesapja egy lúdlábtortával készült, míg Judit édesanyja saját főzésű körtepálinkát hozott.

Friss házasok: 

szabó győző rezes judit

Összeházasodott Rezes Judit és Szabó Győző (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top