nlc.hu
Sztárok

Pihen, vagy visszavonul Hosszú Katinka?

Megy a találgatás, visszavonul-e Hosszú Katinka a versenyzéstől

Amíg a többszörös olimpikonunk, Hosszú Katinka a nyaralását tölti, itthon azon megy a találgatás, hogy vajon tényleg visszavonul-e a versenyzésről.

A pletykák abból keltek életre, hogy Hosszú Katinka egyelőre nem versenyez, sőt idén már nem is fog. Jelenleg Olaszországban pihen, szabadidejét szerelme és edzője, Gelencsér Máté társaságában tölti. Emellett menedzserként segíti klubját, az Iront, amely a Nemzetközi Úszóligában érdekelt.

Hosszú Katinka, visszavonulás, úszás

Visszavonul Hosszú Katinka? (Fotó: MTI)

A Bors megkérdezte Sós Csaba szövetségi kapitányt, ő mit tud az olimpikonról, hiszen mint valamennyi válogatott úszóval, vele is szinte napi kapcsolatban van.

„Magam is hallottam az uszodai hírmondók által terjesztett szenzációról, miszerint Katinka befejezi. Erről még nem beszéltem vele, pedig vagyunk olyan jó viszonyban, hogy tájékoztatna a dolgok állásáról. Mindamellett úgy gondolom, mi több, meggyőződésem, hogy Katinka a megérdemelt vakációja után, heteken belül visszatér a medencébe. Tréningezni fog, majd versenyezni, hiszen még nem lőtte el az összes töltényét” – mondta a szövetségi kapitány.

Sós elmondta, az úszók maguk döntenek, hogy a pénzes versenyeken, mint például az ISL-viadalok, indulnak-e. Ezért nem kell messzemenő következtetéseket levonni abból, hogy Katinka a megérdemelt pihenését tölti, és csak figyeli az eseményeket. Sós Csaba kijelentette, az elkövetkezendő tizenegy hónap vízválasztó lesz sokaknak.

Fotó: MTI

Még több cikk hasonló témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top