nlc.hu
Sztárok

Szandi a családjáról és a terveikről mesélt

Szandi: „Nemsokára mind meglátogatjuk Blankát San Franciscóban”

Szandi mindig is olyan típusú ember volt, akinek folyton voltak B tervei, az énekesnőnek most is számtalan elképzelése van. Az nlc-nek mesélt a családjáról, a munkájáról, és arról, mennyire élvezi az Álarcos énekes nyomozójának szerepét.

Elindult az RTL Klubon az Álarcos énekes új évada, mennyire áll hozzád közel ez a műsor?

Nagyon szeretem minden pillanatát. Hosszú válogatás után alakult ki a végső négyes, de azt hiszem, a lehető legjobb nyomozócsapatot állította össze a csatorna. Jól kiegészítjük egymást, és ami a legfontosabb, hogy az életben is jól kijövünk egymással. Fluor Tomival például már korábban szerepeltünk főzőműsorban együtt, és már ott is nagyon vevő voltam a humorára.

Mi tetszik a legjobban a műsorban?

Igazából minden. Élőben ott lenni fenomenális érzés. A Hollywoodba illő jelmezek egyszerűen rabul ejtenek minket, engem sokszor teljesen magával ragad egy-egy produkció. Azt hittem, könnyebb lesz kitalálni, kit rejtenek a jelmezek. Most már tudom, hogy igaz az a mondás, miszerint a tévé előtt ülve sokkal könnyebb találgatni, mint élőben. Ráadásul teljesen el vagyunk szeparálva mindenkitől, amikor beérkezünk a stúdióba, szinte alig beszélhetünk valakivel, nagyon ügyelnek arra, hogy ne derüljön ki idő előtt, kiket rejtenek a jelmezek. 

Szandi szerint nagyon erős a nyomozói négyesük (Fotó: RTL Klub)

Szandi szerint nagyon erős a nyomozói négyesük (Fotó: RTL Magyarország)

A családod segít otthon a nyomozásban?

Hajaj! A lányunk, Blanka kint van San Franciscóban és a legutóbbi adást is online nézte a laptopján. Egyfolytában küldte nekem az üzeneteket, hogy segítsen, ki kicsoda lehet. Nagyon nehéz egyébként ott élőben elvonatkoztatni dolgoktól. Mert, ha egy jelmezre rámondom, hogy az XY, akkor onnantól kezdve már csak őt látom a maszk mögött.

Ha már a családnál tartunk, hogyan jött az ötlet, hogy Blanka az USA-ban vállaljon munkát?

Többször is voltunk már Amerikában, és Blankát már az első perctől kezdve rabul ejtette a ottani világ. Évek óta álma volt, hogy szerencsét próbál kint, és mindent meg is tett azért, hogy ez meg is valósuljon. Nagyon nehezen szerzett vízumot a pandémia miatt, ezért Bukarestben kellett eltöltenie két hetet, hogy az ott megszerzett vízummal végre kijuthasson az Egyesült Államokba. Az egyetemen ezért egy évet halasztott, de hazatérése után folytatni fogja az iskolát. Bébiszitterként dolgozik egy csodálatos családnál, egy öt-, és egy kilencéves gyerekre vigyáz. Mi pedig nagyon büszkék vagyunk rá, mert mindent egyedül intézett.

Gondolom, nagyon hiányzik.

Persze. Blankával rendszeresen beszélünk, napi kapcsolatban vagyunk. A barátja itt maradt Magyarországon, és vele együtt tervezzük, hogy jövő év elején az egész család meglátogatja őt, mert szeretnénk már megölelni végre. 

Akkor otthon teljes a férfiuralom, hogy ott maradtál két fiúval és a férjeddel.

Az biztos! Két Oroszlán és egy Kos jegyű férfi van mellettem, egy sem Rákocskaként pedig próbálom őket terelgetni. (nevet) Viccet félretéve, szerencsére jó az összhang közöttünk, mindenki tudja, mi a dolga, és azt is, hogy ki mivel segítheti a legjobban a család életét. Domi fiúnk évek óta kitartóan dolgozik a suli mellett és anyanyelvi szinten beszél angolul, Csabi pedig idén kezdte meg a tanulmányait a Kőrösi Sándor Két tannyelvű Gimnáziumban. A férjem pedig óriási segítség nekem, ha forgatok, soha nem teszi szóvá, hogy ő készíti például a vacsorát, vagy ő vásárol be. Pedig Csabi a menedzserem is, és intézi a fellépéseimet is. Nagy az összetartás nálunk, jól működünk együtt. 

Szandi: Év elején San Franciscoba megyünk

Szandi és a férje, Csaba évtizedek óta együtt is dolgoznak, nagy az összhang közöttük (Fotó: Szandi)

Csabával már huszonkilenc éve vagytok együtt. Jövőre harminc lesz, hogyan ünneplitek?

Mindenképpen szeretnénk méltóképpen megünnepelni, hiszen harminc év valóban nagy idő. Tervezzük, hogy pár napra elutazunk kettesben Csabival valahová, de ahogy magunkat ismerem, tuti, hogy végül a gyerekek is velünk jönnek.

A pandémia alatt fitness videókat kezdtél el készíteni, hogy jött az ötlet?

Rengetegen kérdezték tőlem, hogy mit és hogyan edzek, hogy tartom magam ilyen formában. A karanténidőszakban kitaláltam, hogy elkezdem megmutatni a követőimnek, hogyan tornázom. Egy alkalomra terveztem, de annyira sok pozitív visszajelzést kaptam, hogy elkezdtem ebből Youtube-videósorozatot csinálni. Van egy hangstúdiónk a házban, ott vesszük fel a dalaimat is, és ez lehetőséget adott arra, hogy videókat is készítsünk az itt készült zenei felvételekhez.

Mennyit edzel egy héten?

Heti háromszor szoktam kőkeményen másfél órát edzeni. Leginkább a végeredmény motivál, hogy igenis a rendszeres sportolásnak megvan az eredménye. Ha heti kétszer van ideje valakinek minimum egy órát tornázni, hosszú távon már jót tett az egészségéért és önmagáért. Ugyanakkor azt gondolom, hogy nem a csípőméret, hanem a testi-lelki egyensúly a legfontosabb.

Hogy állsz az étkezéssel?

Nem szoktam fogyókúrázni, mindent szeretek. Persze odafigyelek a mértékre. Sokat számít, hogy jó genetikát örököltem, ez látszódik a gyerekeken is. Csabi is és én is vékony alkatúak vagyunk, a gyerekeink is azok. Persze ha van egy jó genetikánk, az nem minden, de ha dolgozunk a testünkön emellett, akkor nagyon szép eredményeket tudunk elérni.

Azt látom rajtad, hogy az a típus vagy, aki soha nem adja fel, jöhet koncertleállás, te kitalálsz új dolgokat, amiket meg is valósítasz. 

Úgy, ahogy mondod. Nem szabad soha magunkba roskadni, bármennyire is rosszul alakulnak a dolgok körülöttünk. Tovább kell menni és keresni új impulzusokat. Csabival nagyon szeretünk ötletelni és kreatívkodni. Mi soha nem unatkozunk. Úgy állok az élethez, hogy igyekszem meglátni a jót mindenben. Azt pedig fontosnak tartom, hogy úgy éljünk, hogy minden nap számítson. Ahogy Leonardo DiCaprio a Titanic cimű filmben mondja. Ráadásul én mindenkihez szeretettel állok, még azokhoz is, akik negatívan közelítenek felém. Egy mosoly ilyenkor többet ér, mint bármi más. Sok ember véleményét változtattam már meg, mert jó szándékkal álltam hozzá. 

Mik a terveid a jövőre nézve?

Alig vártam, hogy újra koncertezhessünk, nagyon jót tett a lelkemnek, hogy végre megint közönség közönség előtt énekelhettem. Reméljük, nem jön újabb szigorítás. Az viszont biztos, hogy ősszel más műsorokban is láthatnak majd a nézők, de erről egyelőre még nem beszélhetek.

Nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top