nlc.hu
Sztárok

Czutor Zoli és Czutor Zsanett boldogan jelentették be

Czutor Zoli 52 évesen újra apa lesz: “Zsani terhes a hatodik gyerekemmel”

Nem volt könnyű titokban tartaniuk a gólyahírt, Czutor Zolit végül meggyőzte a szerelme, hogy 52 évesen vállaljon még egy gyereket.

Nemrég egy megható üzenetben emlékezett meg a 10. házassági évfordulójukról Czutor Zsanett, most pedig Czutor Zolival együtt örömhírről számoltak be. 

“Nagyon sokan rákérdeztek nálunk, hogy mi a helyzet a Zsanival, mert van egy-két apró külső jegy, amiből talán már lehet sejteni, hogy Zsani terhes a hatodik gyerekemmel” – újságolta a zenész, aki a Fókusznak adott rövid interjút a feleségével. 

Czutor Zoli ujra apa lesz

Czutor Zoli hatodszorra lesz apa, az 52 éves zenészt a felesége győzte meg, hogy vállalják a kicsit

Ugyan Zsani még csak 13 hetes terhes, pocakja már szépen gömbölyödik, így a házaspárnak nem volt könnyű titokban tartaniuk a gólyahírt.

“Kiderült, hogy a babával minden rendben, ez volt a legfontosabb – kezdte Zsani. – Nagyon barátkozom a gondolattal, hogy milyen lehet négy pasival együttélni, és nyilván akkor is hazahozzuk, ha fiú, hiszen a miénk lesz meg szeretjük, de azért kiscsajra gyúrúnk. Hátha sikerül megtapasztalni, milyen lányos anyukának lenni.”

Czutor Zsani a 13. hétben van, a pocakja szépen gömbölyödik

Czutor Zsani a 13. hétben van, a pocakja szépen gömbölyödik

Az ötvenkét éves zenész  elárulta, hogy a felesége egy ideje már pedzegette az újabb gyerekvállalást, de ő éppen a kora miatt vívódott.

“Belegondoltam, hogy úgy töltöttem az egész felnőtt koromat, hogy mindig volt volt egy ‘ki ne szaladj- le ne essél-mit vettél a szádba’- korú gyerekem, és hogy ez most még mindig folytatódjon? Aztán sokkal erősebb lett az a gondolat, hogy Zsani a feleségem, 11 és fél éve vagyunk együtt és még mindig van szerencsénk szerelmesnek lenni egymásba, és van-e jogom elvenni a feleségemtől a lehetőséget, hogy szüljön egy lányt is a fiúk után.”

Fiaik máris versenyben óvják és védik anyát és a kistesót, csak abban nincs egyetértés, hogy harmadszor is fiú vagy egy kislány érkezzen a családba.

Sztárok és a gyerekvállalás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top