nlc.hu
Sztárok

Tovább gyűrűzik Pécsi Ildikóéknál a családi viszály

Pécsi Ildikó halála után is folytatódik a családi viszály, unokája tudomást sem vesz a saját öccséről

A színésznő unokái féltestvérek, de mégsem találkoznak.

Habár lezárult Pécsi Ildikó hagyatéki tárgyalása, a vagyonjogi viszály tovább gyűrűzik. Továbbra is több tízmillió forint forog kockán, az ügy pedig a színésznő unokáinak viszonyát is megmérgezheti. Nemcsak a korkülönbség ver éket közéjük, hanem az érdekellentét is – írja a Story magazin.

Pécsi Ildikó

Félő, hogy generációról generációra száll a családi viszály Pécsi Ildikóéknál (Forrás: Story magazin[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] – címlap)

Jelenleg az egykori házaspár tagjai között folytatódik a háború: Pártos Csilla nem támadta meg anyósa végrendeletét, viszont egy vagyonmegosztási per zajlik közte és volt férje, Szűcs Csaba között. Ha nem sikerül peren kívül megegyezniük, akkor a háborúskodás a gyermekeik között is további ellentétet szíthat. Ugyanis Pártos Csilla vagyonát fia, az ifjabb Szűcs Csaba örökli majd, volt férjének azonban válásuk óta született még egy gyermeke (ő most 3 éves), így az ő vagyonának már két törvényes örököse is van, akiknek osztozniuk kell a hagyatékon. A két fiú között tehát már most érdekellentét van.

A Story magazin úgy tudja, a fiúk nem is tartják a kapcsolatot, az idősebbik (23 éves) testvér tudomást sem akar venni  arról, hogy édesapjának új családja lett. 

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Pécsi Ildikóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top