nlc.hu
Sztárok

Agyérgörccsel került kórházba DJ Dominique

Agyérgörccsel került kórházba DJ Dominique

DJ Dominique nem jelent meg a tegnapi fellépésén. Kiderült, nagyobb a baj, mint gondolták.

Az Indirekt beszámolt róla, hogy a tegnapi nap folyamán sor került egy exkluzív bulira, amit DJ Dominique nevével hirdettek, ám Várkonyi Attila nem jelent meg a rendezvényen. Még a barátai sem tudták, mi történhetett vele, aztán kiderült, hogy kórházba került. A Blikk elérte, DJ Dominique pedig elmondta, hogy agyérgörcsöt kapott.

„Valószínűleg egy agyérgörcsöm volt, egy pici valami elzárta az utat, de már minden rendben, mondjuk úgy, hogy minden jól végződött. (…) Szerdán este végeztem a rádióban és nekiindultam volna a fellépésemnek, amikor egyszer csak elkezdett velem forogni a világ. Leültem a székre és csak annyit tudtam mondani, hogy nagy baj van. Onnantól kedve nem emlékszem semmire egészen addig, míg a kórházba nem kerültem. Ott aztán egyszer csak kitisztult minden” – mondta a lapnak az újdonsült apuka, majd hozzátette, most egy kis pihenés vár rá, de az orvos szerint nincs rizikófaktor.

dj dominique

DJ Dominique kórházban került

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top