Köllő Babett: “A show kedvéért olyat is bevállalok, amit a magánéletben nem”

V.V.V. | 2021. Szeptember 24.
Az elmúlt években sokat változott Köllő Babett élete, és ezzel együtt ő maga is.

Néhány évvel ezelőtt, amikor a VIASAT műsorában Köllő Babett elmondta, hogy szeretné, ha az egész ország megismerné a nevét, még ő sem gondolta, milyen hamar valóra válik a vágya. Több műsorban szerepelt, és lassan minden vele kapcsolatos előítéletre rácáfolt, most pedig egy régi álma is valóra vált: műsorvezetésre is egyre többször kérik fel

,,Imádom a szakmámat, az elmúlt években viszont a színészet mellett egyre jobban kezdett érdekelni a műsorvezetés, műsorkészítés is. Éppen ezért járok már hosszú ideje Demcsák Zsuzsához is, meg akarom tanulni, hogyan kell ezt a munkát igazán jól végezni. Mielőtt volt a Sztárban Sztár műsora, akkor kezdtem Zsuzsához járni, szilveszterkor volt az első tévés műsorvezetésem a Zenebutikon, ahol egy szilveszteri műsort vittem, összesen négy órában és  először volt olyan, hogy a fülembe mondták a dolgokat, közben olvastam a szöveggépet, válaszoltam a betelefonálók hívására. Amikor megkeresett Margaret Fenzi, hogy legyek a márkája arca és a bemutatójának a háziasszonya, megtisztelőnek éreztem, ez megint egy másfajta kihívás” – kezdte Babett, aki az új magyar ruhamárkára azért is mondott igent, mert úgy érezte, ideje váltani. 

Köllő Babett megtisztelőnek érezte, hogy őt kérték fel az új magyar márka arcának (Fotó: Margaret Fenzi)

“Nem vagyok huszonéves csaj, és nem is akarok annak látszani. A színpadon, a tévéműsorokban a show kedvéért olyat is bevállalok, amit a magánéletben nem, és nekem alapvetően a szép smink, vagy a dögös ruha azt jelenti, hogy megyek dolgozni. Otthon a családom a farmeres, sportos nőt látja, hétköznap viszont már igényem van néha egy klasszikusabb, elegáns ruhára.”

Margaret a napokban mutatta be a letisztult ruhákból álló kollekcióját, ami nagy sikert aratott, de a Sztárban Sztár leszek! mesetere most sem hazudtolta meg magát.

Köllő Babett, Margaret Fenzi, Kiss Márk stylist és Yvonne Dederick a divatbemutatón (Fotó: Margaret Fenzi)

Mint látod, nekem megint sikerült a legkevésbé diszkrét ruhát levennem a fogasról, de ide úgy éreztem, most ez kell, de például készült rólam olyan kép is, amin Kylie Minogoue-hoz hasonlítottak. Lássuk be, ez elismerés. Ő úgy nőies és szexis, hogy közben sosem közönséges. Annak idején, még a Sztárban Sztár első adásai után rengeteg kritika ért, a dekoltázsomról több cikk szólt, mint arról, mit mondtam, azóta viszont úgy érzem, látnak engem is. Egyre ritkábban kapok durva megjegyzéseket, és hazudnék ha azt mondanám, nem esik jól a közösségi oldalon a sok dicséret. Ez ösztönöz, hogy még jobb munkát végezzek. Azt viszont nem ígérhetem, hogy nem lesznek merészebb szettek a Sztárban Sztár leszek!-ben, mert Kiss Márk, a műsor stylistja most is készül már. Bízom benne, hogy most már nem a ruháim kerülnek középpontba, mert szerintem fantasztikus kis csapatom van, akiknek szeretnék segíteni, ez a legfőbb célom.”

Köllő Babettet Kylie Minogue-hoz hasonlították (Fotó: Margaret Fenzi) 

Sztárok, akiknek sikerült váltani: 

Exit mobile version