nlc.hu
Sztárok

Nagy Krisztina Tereskova anya lesz

Nagy Krisztina Tereskova 50 évesen anya lesz

Nagy Krisztina Tereskova meglepődött, amikor kiderült a terhessége, de nagyon várja a kicsit.

Nagy Krisztina Tereskova és párja négy éve vannak együtt. Korábban nem gondolkodott családban, így őt is meglepte, hogy hamarosan gyereke születik. A BEST-nek elmondta, Bence az első olyan férfi, akivel el tudta képzelni a családalapítást. Tereskova januárban lett 50 éves, többek között ezért is sokkolta a hír, amikor kiderült a terhessége. Szerelmével egy Facebook-posztban tudatta a hírt.

„Három napig nem reagált, úgyhogy felhívtam, és megkérdeztem, olvas-e híreket. Azt válaszolta, hogy igen. Kiderült, hogy azt remélte, viccelek. Aztán átbeszéltük a helyzetet, és megnyugodtunk. Megmondom őszintén, aggódom, milyen anya leszek. Fura ember vagyok. A barátaim viszont azzal nyugtatnak, hogy a hormonok hamarosan átformálnak, anyává érlelnek. Talán igazuk van, és engem is meglep majd, ahogy helytállok. Lehet, hogy a gyerekem ment meg engem” – részletezte a lapnak a festőművész. Azt is elmondta, nem aggódik a kora miatt.

„Döntés született, elfogadás van a sors felől, mindkettőnk részéről. A sors legérdekesebb fintora valóság, és szembe tudunk nézni vele. Most először érzem, hogy van nálam fontosabb számomra, ami fontosabb a művészetnél is. A szerelmünk megtízszereződött. Nem tudjuk, mit hoz nekünk a jövő, de együtt szembe tudunk nézni vele. Nagyon nehéz pillanatban jött a gólyahír, de összeszedett erővel vágok bele a jövőbe és a jelenbe is” – árulta el Nagy Krisztina Tereskova.

best 2021 09 24

Tereskova anya lesz

Sztárok, akiknél bővül a család: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top