nlc.hu
Sztárok

Orbán Ráhel és a családja Spanyolországba költözik

Blikk: Orbán Ráhel és a családja Spanyolországba költözik

A spanyolországi Marbellába költözik Orbán Ráhel és a családja a Blikk értesülései szerint.
Orbán Ráhel

A miniszterelnök legidősebb lánya, Orbán Ráhel és családja elköltözött Magyarországról, és a spanyolországi tengerparti városban, Marbellán telepedett le – értesült a Blikk.

A lap úgy tudja, Orbán Ráhel, a férje, Tiborcz István és három gyermekük, Alíz, Adél és Bertalan a dél-spanyolországi városban fognak élni, a legidősebb gyereküket már be is íratták egy angol-spanyol kétnyelvű magániskolába.

Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát

– írta Orbán Ráhel az Instagram-posztjában a Blikk szerint.

Állítólag a család külföldre távozásának oka a spanyol tanulás, de Tiborcz cége nemrég szállt be egy spanyol beruházásba.

A Blikk értesüléseit a miniszterelnök környezetéből nem erősítették meg.

(Kiemelt kép: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top