nlc.hu
Sztárok

Dés László: Csúnyán cserben hagytak

Dés László kiakadt a kommentelőkre, akik kapálni küldték volna a művészeket

Példátlanul és csúnyán lett magára hagyva az egész művész szakma – ezt mesélte az RTL Híradónak Dés László.

Az RTL Híradóban hetek óta tart egy tematika, amelyben a kulturális és közélet meghatározó szereplői mondják el milyen volt az elmúlt évük, és mihez kezdenek ezután. Ezúttal Dés László mondta el, hogy milyen hatással volt az életére és a zenéjére a koronavírus. A zenészt megviselte, hogy a kommentelők csúnyán bántak velük az elmúlt időszakban.

„A második hullám különösen megviselt. (…) Ezek a menjetek kapálni stílusú kommentek, ha valamelyik művész panaszkodott, hogy nagyon nehéz neki, mert nem tud koncertezni” – kezdte Dés László, akinek a pénzforrásai elapadtak a lezárások alatt.

„Példátlanul cserben lett hagyva ez a szakma, ez a hivatás, csúnya módon. Én tudnék most különböző nyugat-európai példákat hozni, hogy ezt hogy kezelték odakint, mindenféle kuncsorgás nélkül. Alanyi jogon járt támogatás a művészeknek” – emlékezett vissza a frissen nősült zeneszerző. 

dés lászló

Dés László (Fotó: RTL)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top