nlc.hu
Sztárok

Puzsér Róbert az anyja elvesztéséről

Puzsér Róbert először beszélt az édesanyja elvesztéséről

Puzsér Róbert életének legnehezebb időszaka volt, amikor elveszítette szeretett édesanyját.

Puzsér Róbertet szigorú megmondóemberként ismeri a nyilvánosság, az érzelmes oldalát szinte sosem mutatja meg. Kadarkai Endre rádióműsorában mégis megnyílt: elmesélte, hogy két évvel ezelőtt veszítette el az édesanyját, pont abban az évben, amikor kampányolt. Ha ez nem lenne elég, megműtötték a gerincét és pánikbetegségben szenvedett.

„Annak az évnek tavasz végén, nyár elején történt anyám elvesztése, amely évnek az őszén az önkormányzati választáson megmérettettem magam. Jött a gerincsérvem kiszakadása, az ahhoz tartozó gerincműtét, azt követően a pánikrohamom, azt követően az anyám elvesztése. És akkor jött a kampány. Ez egy pokoli nehéz időszak volt. (…) Anyámmal annyira erős volt a kapcsolatom, hogy annak az érzelmi intenzitásához, szellemi-lelki erejéhez, amivel anyám magához kötött, vagy én fűződtem az anyámhoz, nem nagyon ér fel semmi” – mondta a videóban az ATV-hez visszatérő Puzsér Róbert, aki ekkor úgy érezte, nincs senki más, akivel őszintén tudna beszélni és akinek kiönthette volna a lelkét.

puzsér róbert

Puzsér Róbert (Fotó: Klubrádió)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top