Hajdú Péter büszkén mesélt az eredményekről

V.V.V. | 2021. Szeptember 28.
Hajdú Péter jelentette be, hogy mivel készül idén ősszel a Life TV és az Ozone.

Bekerült a TOP 10-be a Life TV, amit Hajdú Péter büszkén jelentett be a mai sajtótájékoztatón, ahol elmondta, mivel készülnek idén ősszel. 

Hajdú Péter büszkén mesélt az eredményekről

Mészárosné Kelemen Beatrix kihangsúlyozta, hogy az egy év alatt elért eredmények felülmúlták a várakozásait, és mivel ő hosszú távra tervez, egyáltalán nem került szóba a csatorna eladása. 

Life TV és az Ozone sikerei az elmúlt egy évben

A tervek kapcsán elmondták: az RTL Magyarország és a TV2 után a legtöbb szórakoztatóműsort (műsoridőre lebontva) a Life TV készíti idén ősszel. 

Vasárnap esténként újra lesz Frizbi, és minden eddiginél erősebb tartalommal tér vissza az Összezárva Hajdú Péterrel, amelynek első adása október 8-án látható Szabó Győzővel, és láthatjuk majd Dömsödi Gábort is, akivel Hajdú éveken át együtt dolgozott. 

„Ez az a műsor, amivel a mai napig azonosítanak az utcán. Amikor elkezdtük ezt a közös munkát, Kiss Péter azt mondta, nem hagyhatunk ki egy ilyen ziccert, mint a Frizbi. Akkor nem akartam, viszont mivel az Összezárva bizonyított, Péter ismét elkezdett kapacitálni, és vállaltam. Nagyon örülök a műsornak, minden méltó ahhoz, hogy visszahozzuk a klasszikus Frizbit, amit sokan szerettek” – mondta Hajdú. 

A vasárnapi repertoár része lesz az Activity Ábel Anitával, amely a Frizbi előtt kerül adásba.

Ábel Anita saját műsorral tér vissza, újra láthatjuk az Activityt

„Eleinte furcsa volt, hogy ott van a nevem a műsor végén, mert nincs ekkora egóm” – kezdte Anita, aki hozzátette: 

„Jó érzés volt egy új dolgot itt kezdeni, csodás a díszlet is. A klasszikus játékok megmaradnak, ami bonyodalmat okozott a sztároknak. Lesznek csavarok, különböző eszközök, amiket használni kell. A legnagyobb elismerés, hogy mindegyik vendég jól érezte magát, elfeledkezett a kamerákról és felszabadultan játszottak. Fenyő Ivánnal volt egy pillanat, amikor azt hittem, megüt, annyira beleélte magát a játékba. Örültem, hogy olyan kollégák is elvállalták a műsort, akik nem szoktak ilyen műsorokban részt venni. Király testvérek, Nyertes Zsuzsa, Csonka Bandi és Szécsi Zoli is kilepett a komfortzónájából.”

Az Ozone műsorainál jó hír, hogy visszatér a sikeres Észak-Dél, ahol továbbra is véleményeket ütköztet majd Rideg Richárd. 

Rideg Richárd vezeti az Ozone Észak-Dél műsorát

Joshi Bharat új műsort kapott, a Rejtélyek nyomábant szombat esténként láthatjuk majd, és ahogy a műsor címe is sejteti: rejtélyeket beszélnek ki, amelyekre nincs magyarázat, az ígéret szerint a 10 tíz adás olyan témákról szól, amelyek mindenkit érdekelnek, és ezúttal megismerhetjük majd a sztárvendégek véleményét. 

A LifeTV képernyősei:

A Life TV műsorvezetői (Fotó: nlc)

Műsorok ősszel: 

Exit mobile version