nlc.hu
Sztárok

Meghalt Bóni József cigányzenész

Fiatal barátját gyászolja Kökény Attila, elhunyt Bóni József cigányzenész

Az egész szakma döbbenten áll Bóni József tragikus és hirtelen halála előtt.

A Piros Pezsgő Piano Bar zongoristája volt Bóni József, aki a minap tragikus hirtelenséggel elhunyt. A barátai szerint semmi előjele nem volt a tragédiának, az ismerőseit sokkolta a szörnyű hír.

„Nagyon szerettünk Bóni József! A döbbenet maradt! Tiszta szívvel, fantasztikus hangulatot tudtál teremteni! Emlékedet a bárban örökké megőrizzük!” – írja közösségi oldalán a bár tulajdonosa. A fiatal cigányzenésszel Kökény Attila is jó barátságot ápolt, aki szintén a Facebook-oldalán búcsúzott tőle.

Bóni József alapító tagja volt a Magyar Bárzongoristák Egyesületének is – látta meg a Blikk. „A bárzene, mint műfaj, már gyerekkorában megérintette. Garay Attila növendéke volt, tőle sajátította el a szakma fortélyait magas szinten. Bejárta Európát, illetve óceánjáró hajókon rendszeresen vendégszerepelt, mint bárzongorista. Jelenleg Budapesten számos neves szórakozóhelyen varázsolja el a visszajáró vendégkörét egyedi zongorajátékával” – írta az egyesület a közösségi oldalán.

meghalt bóni józsef

Meghalt Bóni József

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top