Tóth Andi új klipjében Kamarás Iván és Törőcsik Franciska is szerepel

V.B.T. | 2021. Szeptember 28.
Tóth Andi szuper klippel készül, hamarosan megjelenik az új dal.

Szombaton kiderült, hogy Tóth Andi nem csak az éneklésben, de a táncban is roppant tehetséges. Az énekesnő olyan produkciót mutatott be Andrei Mangrával, hogy percekig állva tapsolt utána a stúdió, megszólalni sem tudtak a zsűritagok. Andi most 1000 fokon ég, nemsokára kijönnek az újabb dalai, az első éppen egy szuper klippel, amiben Kamarás Iván és Törőcsik Franciska is szerepelnek.

Október elsején jön a Kímélj című dalom. Ezek a remek színészek fogják az egekbe emelni a videoklip minőségét, a csodddálatos játékaikkal. Eddigi legjobb munkám ez a produkció. Már most nagyon büszke vagyok rá

– írja közösségi oldalán a Dancing with the Stars sztártáncosa, aki a műsor után a táncról is nyilatkozott. „Sokan mondják azt, hogy Andreijel megjátsszuk magunkat, hogy ilyen jóban vagyunk, pedig a köztünk lévő szikra teljesen őszinte. Két hónapja szinte minden időnket együtt töltjük, több van köztünk, mint munkakapcsolat. Egy pár vagyunk, a szónak abban az értelmében, hogy erős kötelék, barátság alakult ki közöttünk. A fegyelmet, amit láttak a nézők rajtam, neki köszönhetem” – részletezte a Borsnak a Sztárban sztár 2. helyezettje.

Klippremierek az nlc-n:

Tóth Andi a videoklipje szereplőivel (Fotó: Instagram)

Exit mobile version