nlc.hu
Sztárok

A Séfek Séfe csapatok összeálltak, a döntések indulatokat kavartak

Krausz Gábor döntése kiakasztotta Vomberg versenyzőjét, Alföldy Ákost

A három séfcsapat összeállt, a Séfek Séfe versenyzőválogatása érzelmesre sikerült: volt, aki feladta, volt, aki sírt, és volt, hogy vitába torkollott egy döntés.

Tegnap eldőlt, kik kaptak az utolsó körben séfkabátot, és a kihívások miatt rengeteg feszültség felhalmozódott a Séfek Séfe-versenyzőkben. A csoportos főzés nehézségeit is jól mutatja, hogy az amúgy nem is rosszul sikerült közös munka után Niki feladta a versenyt. 

„Hát, ilyen még nem volt” – mondta Krausz Gábor megdöbbenten, miután Niki elbúcsúzott. Wolf András szerint a pénzügyi asszisztensként dolgozó 28 éves versenyző becsületére váljon, hogy meghozta ezt a nehéz döntést. Edit elsírta magát a versenytársa távozása után. 

Niki feladata a Séfek Séfét

Niki azután döntött úgy, kiszáll a versenyből, miután a séfek elmondták: ilyen stresszhelyzetek, amilyenek a versenyben vannak, mindennaposak a konyhában

Nem ő volt az egyetlen. Fehér Alexandra sírva hallgatta végig a választást, mikor férjével két külön csapatként álltak a három séf elé. Hamar kiderült, hogy egyiküknek véget ért a verseny, és Jociék főzését látva nem volt meglepetés, kinek kell távoznia. 

Alexandra sírva búcsúzott a férjétől, Jocinak véget ért a Séfek Séfe

Alexandra sírva búcsúzott a férjétől, Jocinak véget ért a Séfek Séfe

Megdöbbentő volt, amikor az utolsó versenynapon viszonylag jól teljesítő Lakira kabát került, és erre a fordulatra a társai sem számítottak. Amikor a szobában várakozók meglátták az új csapattársukat, a sípolásból lehetett sejteni, hogyan reagáltak az érkezésére. 

„Csak az a gáz, hogy egy csomó mindenki megérdemelte volna. (Ott lent sok ember van, aki küzd érte – és nem azért, mert szimpatikusabb – de nem azért jött ide, hogy most én vagyok a Laki” – fakadt ki Alföldy Ákos, aki később a riportszobában is kifejtette a véleményét. 

„Nagyon sok ember küzd azért, hogy bejusson, és nem azért jön ide, hogy bohóckodjon, meg grimaszoljon. Nagyon-nagyon felment bennem a pumpa, nagyon-nagyon dühös voltam.” 

Mógor Attila, aki szintén Krausz Gábor versenyzőjeként indul a 10 millióért, úgy érezte az elszabadult indulatok láttán, hogy közbe kell avatkoznia és mindenkit arra kért: fogadják el a helyzetet. 

Utólag Laki is úgy látja, hogy nem így kellett volna viselkednie, túlságosan rájátszott az örömére, de mint mondta, nem tudja meghazudtolni önmagát. 

Ők a 2021-es Séfek Séfe versenyzői:

Wolf András csapata 2021-ben
Megnézem
Összes kép (3)

A Séfek Séfe idei évadáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top