nlc.hu
Sztárok

Ő Nyertes Zsuzsa lánya, Zsuzsó

Ő Nyertes Zsuzsa csodaszép lánya, Zsuzsó

Nyertes Zsuzsa lánya bevallotta, nem mindig könnyű az édesanyjával, de nagyon jó a kapcsolatuk.

Nyertes Zsuzsa és a lánya, Gulyás Zsuzsa voltak a Mokka vendégei ma reggel. Kiváló a kapcsolat közöttük, de a művésznő lánya elmondta, hogy azért nem mindig volt könnyű Nyertes Zsuzsa gyerekeként felnőni. Arról is beszélt, hogy miért nem lépett édesanyja nyomdokaiba, miért nem lett belőle színésznő.

,,Van egy apukám, onnan teljesen más géneket, személyiséget örököltem. Annyiban hasonlítunk anyával, hogy én is szeretek társaságban lenni, jönni-menni, nyüzsögni, de anyának ez mindig jó, nekem pedig van olyan, hogy nyugalomban, magamban legyek” – mondta Zsuzsó, aki arról is beszélt, hogy milyen volt színész édesanyja mellett felnőni. 

,,Sokszor kérdezik, hogy milyen, hogy színésznő az anyám. Mindig azt mondom, hogy nekem ez a természetes. Én nem tudom, milyen az, amikor nem a színházba megyek egy bemutatóra péntek este, vagy anya próbál és megnézem. Nem egy 8-tól 4-ig tartó munkahelyen dolgozik, hanem este el kellett menni. Van ennek hátránya, de megvan az előnye is, hiszen napközben el tudtam menni vele vásárolni, amíg más anyuka dolgozik” – részletezte a mankóval színpadra lépő Nyertes Zsuzsa lánya, aki elmondása szerint nem egy központi figura, zavarba jön, ha sokan nézik.

nyertes zsuzsa és lánya

Nyertes Zsuzsa és lánya a Mokkában (Fotó: TV2)

Anya-lánya párosok a sztárvilágban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top