nlc.hu
Sztárok

Az Álarcos énekes Holdjáróra, Nádai Anikó mesél

Nádai Anikó: „A párom és a fiam jót nevettek rajtam”

Tegnap este leplezték le az Álarcos énekes Holdjáróját, aki nagyon bánta, hogy nem adhatta elő az összes produkcióját. Nádai Anikó mesélt erről.

A Holdjárótól búcsúztunk az Álarcos énekes legutóbbi adásában, aki három produkció után lepleződött le. Nádai Anikó jókedvűen mesélte, hogy maga sem hitte, eljut eddig. 

„Nem énekeltem soha, és végül is büszke vagyok, hogy majdnem a TOP 6-ba kerültem. Az elején még csak abban reménykedtem, nem először kell távoznom, aztán egyre jobban kezdtem élvezni, és szerettem volna előadni a Shallow-t Lady Gagától. Az aztán igazi nagy vállalás az én hangommal.”

Nádai Anikó volt a Holdjáró az Álarcos énekesben

Nádai Anikó volt a Holdjáró az Álarcos énekesben (Fotó: Sajtóklub/Labancz Viktória)

Első alkalommal a nyomozók teljesen vakon voltak, férfi neveket soroltak, aztán felmerült az is, hogy énekesnő, csak Istenes Bence érzett rá valamire, mert az első tippje Anikó volt. 

„Akkor azt hittem, megáll a szívem, levegőt sem mertem venni, biztosra vettem, hogy azonnal lelepleznek. Ha őszinte akarok lenni, borítékoltam, hogy úgy járok, mint Pákó, mert Nagy Ervin is megjegyezte, hogy ilyen kardlábú nő kevés van. Hiába tömték ki a jelmezemet, úgy is egyértelmű volt. Aztán hallottam a tippeket, és Mihalik Enikő neve is felmerült, ezt nagyon megtisztelőnek éreztem. Akkor kezdtem megnyugodni, amikor a nyomozók elvetették Bence tippjét.”

A Holdjáró jelmez szokatlan volt, de ez nem zavarta Anikót, mert abban biztos volt, hogy a táncon elbukna. 

„A saját szalagavatómon kitettek a keringőből, azt kérték, mondjak inkább verset. Botlábú vagyok, vállalom. Szóval, ami a mozgást illeti, csak arra figyeltem, nehogy leessek a színpadról, mert annál kellemetlenebb nincs a Földön!”

Nádai Anikó: "A párom és a fiam jót nevettek rajtam"Abszolút ismeretlen terep volt ez a műsor Anikónak, és ahogy a korábbi versenyzők is mondták, a kihívások mind a komfortzónáján kívül estek. A műsorvezető először a Zombival együtt lépett fel, akiről később kiderült, hogy Szulák Andreát rejtette a maszk, amitől még jobban izgult. 

„Szerencsére a jelmezben elbújhattam, különben nem lett volna bátorságom mások előtt énekelni. Lenyűgözött az egész műsor, hogy milyen profin leszerveznek mindent, és bár mindenkit szigorú szabályok kötnek, minden gördülékenyen ment.”

Amikor a titoktartás került szóba, a műsorvezetőnek egyetlen percre sem volt kérdés, hogy a hatéves fiát, Patrikot beavatja mindenbe. A közös készülődés sokat adott hozzá a próbákkal teli időszakhoz. 

„Tudom, hogy ő még olyan kicsi, és utólag azt gondolom, talán bátor dolog volt elmondanom Patriknak, de végül nem árult el. Érezte, mennyire fontos ez nekem. Rajta kívül a párom tudta, hogy igent mondtam az Álarcos énekesre, mert ez egy nagy kaland volt, amiből nem akartam kihagyni őket. A barátaimnak viszont nem meséltem el, meg akartam lepni őket. Ráadásul, így nyugodtan gyakorolhattam a családom legnagyobb örömére. A párom és a fiam jót nevettek rajtam. Amikor Patriknak énekeltem a dalokat, a párom csak annyit mondott: irány az X-Faktor!

Nádai Anikó és Hajmásy Péter: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top