nlc.hu
Sztárok

Ötödjére is elvált Lothar Matthäus

Lothar Matthäus ötödször is elvált

Az egykori magyar szövetségi kapitány és világhírű német labdarúgó, Lothar Matthäus rájött, milyen sokban különbözik 27 évnél fiatalabb feleségétől, ezért a válás mellett döntöttek.

Hét éve már, hogy a számos magyar kötődéssel bíró Lothar Matthäus feleségül vette nála jóval fiatalabb párját, Anasztaszija Klimkot, és ebből a kapcsolatból egy kisfiú, Milan született. A szerelem nem ismer életkort, és úgy tűnt, a pár még mindig nagyon boldog, legalábbis erre lehetett következtetni Matthäus hatvanadik születésnapjának közös tavaszi ünnepléséből, vagy abból, hogy szeptemberben együtt ünnepelték Anasztaszija harmincharmadik születésnapját, valamint együtt vettek részt Lothar lányának kora őszi esküvőjén. Ehhez képest a pár már hónapokkal ezelőtt elvált – derül ki a 24.hu híréből.

Lothar Matthäus és Anasztaszija még tavaly októberben (fotó: Gisela Schober/Getty Images for Italia Novanta and Il Pelagone)

Lothar Matthäus és Anasztaszija még tavaly októberben (Fotó: Gisela Schober/Getty Images for Italia Novanta and Il Pelagone)

Matthäus szerint nem akartak ők titkolózni, pusztán csak az történt, hogy senki sem kérdezett ez idő alatt tőlük ilyen privát dolgokat, ők meg nem akarták mások orrára kötni őket. A volt magyar szövetségi kapitány szerint harag, vita vagy más partner megjelenése nélkül, békében váltak el egyszerűen csak amiatt, mert rájöttek, hogy ők ketten túlságosan eltérők, de ettől még baráti maradt a kapcsolatuk. Matthäusnak a korábbi négy házasságából három gyereke született. Legtovább, tizenegy évig az első feleségével, Silviával volt együtt, akitől két gyermeke született. Legrövidebb házassága a negyedik volt, ami csupán két évig tartott.

Ők válnak mostanában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top