nlc.hu
Sztárok

A betegségei miatt életmódot váltott Szabó Kitti

Szabó Kitti a betegsége miatt 9 kilót fogyott, kiderült, hogyan

A Barátok köztből ismerhettük meg szabó Kittit, aki néhány éve saját videókat kezdett gyártani, ahol fontos témákkal foglalkozik.

Szabó Kitti a Barátok közt színésznőjeként vált ismerté, az elmúlt években pedig vlogolt és a szókimondását a nézők nagyra értékelték. Sokszor mesél az érzéseiről, és a legnépszerűbb videók azok, amelyek a fiáról, Félixről szólnak. 

„Ő már nagyfiú, két és fél éves. Az eddigi legkeményebb munka az anyaság, de a legszebb is egyben. Ő már bölcsis, és vannak reggelek, amikor anyásabb, olyankor nehezebben indul a reggel, de hazajönni meg nem akar” – kezdte a Reggeliben Kitti.

Szabó Kitti párja és kisfiuk, Félix

Szabó Kitti párja és kisfiuk, Félix (Fotó: Szabó Kitti)

Kitti a videós bejegyzéseiben szeret bizonyos jelenségeket parodizálni, közben fontos témákkal foglalkozik: női egyenjogúság és a nőkkel való bánásmód, a gyereknevelés nehézségei és sokféle módon hangsúlyozza, mennyire fontos az elfogadás. A Reggeliben az életmódváltása is szóba került, amely mögött egészségügyi okok vannak. 

„Pajzsmirigybetegségem is van, inzulinrezisztenciám is van. Elkezdtem dr. Tóth Tamással együtt dolgozni. Azt gondolom, ahhoz képest, hogy egy éve kezdtük, kilenc kiló nem is olyan hú, de eget verő, de szépen, lassan haladunk és örülök, hogy egyáltalán ezekkel a betegségekkel együtt meg tudjuk akadályozni, hogy én visszahízzak. Ennek egyik része az étkezés, ez a keményebb, a másik része a mozgás. Soha életemben nem gondoltam volna, hogy futni fogok.”

Barátok közt után: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top