nlc.hu
Sztárok

Középkori étteremben jártak Zámbó Krisztiánék

Szétoltották Zámbó Krisztiánt és párját az étteremben

Az énekest lemacskajancsizta a pincér, míg menyasszonyát csöcsösnek nevezte.

Zámbó Krisztiánék átruccantak Szlovákiába, az énekes ugyanis egy középkori étterembe vitte randizni a párját, Zsuzskát. Mint a Life TV Van életünk című reality-jéből kiderült, elmaradt a romantikus hangulat a piszkálódó vendéglős miatt, aki folyamatosan beszólogatott a párocskának.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztiánék először teljesen ledöbbentek a pincér stílusán – Forrás: Life TV / Van életünk – videó

Kinek lesz a borda? A tiéd, macskajancsi? Ne pofázzál már udvari bolond!” – oltotta le Zámbó Krisztiánt a pincér, míg az énekes menyasszonya is megkapta a “magáét”: “Csöcsös, miért nem zabáltad meg? Ezért hoztam, banya?

Zámbóék természetesen nem sértődtek meg a gúnyos beszólásokon, hiszen – mint rájöttek – mindez hozzátartozott a középkori étterem stílusához. “Azért kíváncsi lennék arra, hogy ha eljönne pár ismerősöm ide, ebbe az étterembe, és lenne köztük egy-két olyan spanom, aki az etikettet nagyon-nagyon használja, akkor, kíváncsi lennék, hogy tudnák kezelni ezt a helyzetet itt. Én sokat röhögnék, az biztos. A lagzit el tudnám képzelni itt” – árulta el a kamerák előtt.

Ha pedig középkori étterem, akkor középkori kényelem – gondolta Zámbó Krisztián, így nem fogta vissza magát böfögésben. Menyasszonya a kézzel evést ugyan még tolerálta, de ezt már nem. “Akkora bunkó vagy!” – szólt rá Zsuzska.

Olvass még Zámbó Krisztiánékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top