nlc.hu
Sztárok

Gyomorforgató ételkombinációk a Séfek Séfében

Gyomorforgató ételkombinációk a Séfek Séfében: Wolf András kiakadt a karamellizált kolbász miatt

Kétségkívül a Séfek Séfe eddigi legnehezebb feladatát kapták a versenyzők.

Eddig talán nem is fordult elő a Séfek Séfe történetében, ami tegnap lejátszódott az adásban: a kétfős kék csapat 10-ből 10 tányért kapott, ezzel lenullázva az öt emberrel felálló feketéket és a három játékossal küzdő pirosakat – így értelemszerűen utóbbi kettőnek kellett megvívnia egymással az egyéni feladatban. Retró édességek lapultak a kloshok alatt: volt kakasos nyalóka, Dunakavics, gumicukor, de még törökméz is. A versenyzők többsége megijedt, hogy desszertet kell készíteni, ám amikor megtudták, hogy mi a másik alapanyag, konkrétan sokkot kaptak: malacságokkal kellett párosítani az édességeket, ezekből pedig (valóban) egy desszertet készíteni.

A legtöbben a hurkát és a tepertőt választották a kapott alapanyag mellett, a végeredményt pedig a séfeknek kellett megkóstolnia, természetesen ismét vakon. Wolf András az első percben kikötötte, hogy nem eszik meg olyan desszertet, amibe a hurkát is belesütötték. A sokk kiült a séfek arcára.

 

PIQ kandírozott kolbásza nagyon nem jött be Wolf Andrásnak. „Fú, gyerekek, nekem ez nem. Én a málnás tejszínhabbal ettem a kolbászt, nekem ez borzalmas” – mondta a séf, az érzelmei pedig kiültek az arcára. 

séfek séfe wolf andrás

Wolf András undorodott a desszerttől (Fotó: TV2)

A feladat végén Szerencsés Jozef távozott a konyhából, ami azért is érdekes, mert a nap tematikája éppen a szerencse volt.

Még több Séfek Séfe: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top