nlc.hu
Sztárok

Részletek Kandech Evelyne haláláról

Hosszan tartó betegség okozhatta Kandech Evelyne halálát

A Megasztár első szériájának felfedezettje 37 éves korában hunyt el. Halálhíre a barátait és a zenésztársakat is sokkolta. Tóth Vera egy kommentre reagálva írta, hogy Evelyne beteg volt.

Szombaton délelőtt az nlc is megírta, hogy meghalt Kandech Evelyne. A Blikk  úgy tudja, a Megasztár első szériájának felfedezettje Egerben lakott, majd Pécsre költözött, ahol visszavonultan élt. A lap szerint ott érte a halál. 

Kandech Evelyne

Pályatársait is megrendítette Kandech Evelyne halála – Fotó: Smagpictures.com / Ákos Ványi

Tóth Vera a közösségi oldalán búcsúzott pályatársától és barátjától, a rajongók érdeklődésére csak annyit válaszolt, hogy Evelyne hosszú betegség után hunyt el. Egyéb részleteket azóta sem árultak el. 

Kandech Evelyne 1984-ben született, édesapja Sierra Leone-i. Ének-zene tagozatos általános iskolába járt, gyerekként kórusokban énekelt, és csellón tanult játszani. A középiskola után a Pécsi Tudományegyetem teológia szakára nyert felvételt. Jelentkezett a Megasztár legelső évadába, ahol a legjobb 12 versenyző közé jutott be. A negyedik helyig jutott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top