nlc.hu
Sztárok

Lékai-Kiss Ramóna és Kinizsi Ottó kapcsolata

Élő adásban szólta el magát Lékai-Kiss Ramóna: „Kinizsi Ottó szeretője, szerelme voltam”

Kinizsi Ottóék Dancing with the Stars-os produkciója után a műsorvezető mondatára senki sem számított.

Egy igazán emlékezetes quicksteppel készült a Dancing with the Stars „Emlékek éjszakája” tematikájú élő-show-jára Kinizsi Ottó és táncpartnere, Szőke Zsuzsa. A produkciójuk előtt a színész-rendező elárulta, hogy az 1996-os év volt a legmeghatározóbb a számára, akkor került be ugyanis a Kölyökidő című műsorba és akkor kezdett el televíziózni.

Kiss Ramóna

Kiss Ramóna „zavarba hozta” Kinizsi Ottót (Fotó: Sajtószoba)

A zsűri értékelése után Lékai-Kiss Ramóna sem hagyta szó nélkül Kinizsi Ottó visszaemlékezését az „Emlékek éjszakáján” megosztott sztorijával kapcsolatba. „Bár egy kicsit fáj, hogy a múltadból kihagytál így, az emlékezésnél, mert voltam a szeretőd, a szerelmed, a barátod és minden is. De nem baj” – mondta neki viccesen.

Mire Kinizsi Ottó nevetve így reagált: „Ezeket ne áruljuk el élő adásban, Rami!”

„Bocsáss meg, nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni, de a lényeg, hogy ismerlek 20 éve, és te most felszabadult voltál, az biztos” – tette hozzá Lékai-Kiss Ramóna, aki itt természetesen a Barátok köztben való közös szereplésükre gondolt.

Olvass még a Dancing with the Starsról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top