nlc.hu
Sztárok
2021 ősz legdivatosabb manikűrtrendjei (x)

2021 ősz legdivatosabb manikűrtrendjei (x)

Az ápolt, szép körmök kétségtelenül javítják a hangulatot, hiszen ez az önszeretet apró megtestesítője.

Az évszakok változásával értjük, hogy a divatos árnyalatok és minták szezonról-szezonra változnak. Amikor eluralkodik rajtunk az ősz, a ruhatárunkat is lecseréljük, így körmeinknek is új ötletekre van szükségük. A makeup.hu online kozmetikai és parfüm áruház csapata áttekintést készített azokról a manikűrtrendekről, amelyekre érdemes felfigyelni 2021 őszén.

Figyelembe véve a körömápolási trendeket, nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden őszi manikűr szép, stílusos és kiegyensúlyozott lesz, a gél lakk pedig továbbra is a népszerűség tetőfokán áll.

Színek

A hűvösebb szezonra vonatkozik néhány szabály a színekkel kapcsolatban: az élénk nyári színeket visszafogottabbakra kell cserélnünk. Fordítsunk figyelmet a modern semleges tónusokra, és matt vagy fényes sötétebb árnyalatokra.


Nude

A „meztelen” manikűrt a maximális természetesség határozza meg, ideális 2021 őszére. manikűrhöz. Ez lesz a körömtervezés alapja, elegáns üzleti stílusban, esküvőre és bármilyen más kifinomult a megjelenéshez. Kombinálható flitterekkel, kövekkel, fóliával, amivel csak szeretnénk!

Látványos sötét

A sötét színű manikűr mélységet és eleganciát kölcsönöz minden mintának és formának. Az idei év hátralevő részét nehéz elképzelni csokoládé, bordó, piros, lila, narancs, szürke és zöld lakk nélkül.


Absztrakt

Az absztrakt az egyik legkedveltebb körömminta a világon. Az egyszerű rajzok, képek és vonások divatos színekben még aktuálisabbak lesznek ősszel.

Ősz mintás

A művészi ábrázat mindig is a körömápolás középpontjában állt. A Makeup szerint a stílusos őszi minta játékosságot és figyelmet kölcsönöz, minden körmöt különlegessé tesz 2021-ben, legyen szó falevélről, sütőtökről, állatkákról vagy faágakról.


Állatmintás

Az állatminta minden évszakban aktuális: a leopárd-, tigris-, zebra-, tehén-, kígyó- és teknősmintát Kylie Jenner is nagyon szereti az ősz beköszöntével. Ide sorolható továbbá a fürjtojás stílus, ami általában nude alapon fekszik.

Fólia design

A fólia különböző típusú, színű és formájú lehet, ezért ez az anyag az egyik legjobb a manikűr számára. A 2021 őszi körömtervezéshez azt javasoljuk, hogy a divatos sötét és világos árnyalatú (barna, bordó, fekete, zöld és teljes nude paletta) lakkokat borítsuk arany fóliába, hiszen remekül átadja az arany ősz hangulatát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top