Sztárok

Egy teljes héten át dübörög majd az MTV Music Week országszerte (x)

Nagyszabású zenei eseménysorozat vezeti fel Budapesten és országszerte több nagyvárosban a 2021-es MTV EMA popkulturális díjátadó show-t, amelyet ezúttal Magyarországról közvetítenek világszerte november 14-én. A november 5-től startoló MTV Music Week keretében Budapesten, Győrben, Debrecenben, Kaposváron, Kecskeméten, Szolnokon és Veszprémben olyan közönségkedvenc hazai és nemzetközi előadók fellépései pörgetik maximumra a hangulatot, mint a Lost Frequencies, a Kraak & Smaak trió vagy a Halott Pénz, a Follow the Flow, a Tankcsapda és még sokan mások.

Nagyszabású zenei eseménysorozat vezeti fel országszerte több nagyvárosban a 2021-es MTV EMA popkulturális díjátadó show-t, amelyet ezúttal Magyarországról közvetítenek világszerte november 14-én. A november 5-től startoló MTV Music Week keretében országszerte közönségkedvenc hazai és nemzetközi előadók fellépései, köztük a Kraak & Smaak trió és a Lost Frequencies bulijai, illetve a Halott Pénz, a Follow the Flow, a Tankcsapda és még egy sor más előadó koncertjei pörgetik a maximumra a hangulatot.

A Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő MTV EMA show egy igazi globális zeneünnep lesz, amire országszerte számos kísérő rendezvényen hangolódhat a hazai közönség egy teljes héten át.

Egy teljes héten át dübörög majd az MTV Music Week országszerte (x)

Az egyhetes buli november 5-én indul, amikor a budapesti közönség elé lép a holland Kraak & Smaak trió. Az egész estés produkció után egy hajnalig tartó MTV Special Necc party várja a rajongókat.

A Ghost-Note együttes is hazánkba látogat, funk ritmusú repertoárjuk nyomán garantáltan beleremegnek a falak november 6-án, illetve a heavy metal műfajok rajongói örömére november 10-én a brit Enter Shikari együttes zúz majd. Másnap érkezik az ikonikus Yo! MTV Raps Presents session olyan arcokkal, mint a svéd Bladee, az orosz Pharaoh vagy hazai pályáról a Power Puff, DJ GOZTH és Slowgod. 

Egy teljes héten át dübörög majd az MTV Music Week országszerte (x)

November 13-án Győrben a Halott Pénz, Debrecenben a Follow the Flow, Kaposváron a Tankcsapda, Budapesten, a Club MTV Presents keretében, a deep house belga királya, a Lost Frequencies és az MTV Special keretében a legnagyobb elektronikus slágereket játszó Sparty bulijaiban, Kecskeméten a Margaret Island és Dzsúdló, Szolnokon a Bagossy Brothers Company, Veszprémben a Punnany Massif koncertjein vezetheti le bárki az egész heti pörgés fáradalmait. 

Egy teljes héten át dübörög majd az MTV Music Week országszerte (x)

Az MTV Music Week és a november 14-i MTV EMA díjátadó show még számos meglepetést tartogat, hazai és külföldi sztárok, partyk és rendezvények sora vár a zenerajongókra, melyeket fokozatosan leplez majd le az ikonikus zenecsatorna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top