nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara mesélt a párizsi útról

Schobert Lara elárulta, mit tervez az apja cégével

Nemrégiben nagykorú lett Schobert Lara, aki a jövőbeni terveiről mesélt, így az is kiderült, mennyire szeretne belefolyni a családi vállalkozásba.

Nemrégiben ünnepelte a 18. születésnapját Schobert Lara, akit az édesanyja, Rubint Réka párizsi utazással lepett meg, ahová ketten mentek. 

Rubint Réka és Schobert Lara Párizsba utaztak ünnepelni

Rubint Réka és Schobert Lara Párizsba utaztak ünnepelni (Fotó: Instagram)

„Nagyon nem más érzés, talán inkább annyiban változott, hogy most már a szüleim is nagykorúként tekintenek rám. Nyilván mindig próbáltam önálló lenni, de most már ők is elfogadják, hogy saját utam van és nem próbálnak annyira korlátozni” – kezdte mesélni Lara a Reggeliben, és annak pedig kifejezetten örült, hogy az édesanyjával kettesben lehetett. 

„Nagyon kellett már nekünk egy ilyen anya-lánya program, mert keveset vagyunk együtt. Ő sokat dolgozik, én iskolába járok.”

Az úton még azon is elgondolkozott, érdemes lenne kiköltözni egy időre. Jelenleg a tanulást tartja a legfontosabbnak, mert szerinte a 18 év inkább neki egy figyelmeztetés, hogy itt tudja megalapozni a jövőjét. 

„Szeretnék valaki lenni.(…) Nem tettem annyi mindent az asztalra, szeretnék valami újdonsággal megjelenni, valami újdonságot akarok létrehozni. Business-marketing szakra szeretnék menni az egyetemen, és papának a cégét külföldre ki szeretném vinni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top