nlc.hu
Sztárok

Sváby András: "Lehet, hogy sokan idiótának tartanak"

Sváby András: „Lehet, hogy sokan idiótának tartanak”

A betegsége kapcsán kapott hideget-meleget Sváby András, aki most reagált a megjegyzésekre.

Az oltásellenesek idiótának tarthatják, hiszen kétszer is be volt oltva és úgy betegedett meg, de Sváby András állítja, hogy ha nincs oltása, sokkal rosszabbul járt volna. 

Sváby András a koronavírusa kapcsán sok megjegyzést kapott

Sváby András a koronavírusa kapcsán sok megjegyzést kapott

„40 fok körüli lázam volt, szabályosan éreztem, mintha egy hatalmas nagy háború zajlana a testemben, az első két nap nagyon kemény volt” – mondta az ATV Heti Napló műsorvezetője a Spirit Fm Aktuál című reggeli műsorában. Az első jel az volt, hogy éjszaka hidegrázásra és enyhe lázra ébredt, elsőre influenzára gyanakodott, de reggel már biztosan tudta, hogy elkapta a koronavírust és az első teszt ki is mutatta, hogy pozitív. Sváby, aki hozzátette: a családja szerencsésen megúszta, ők nem kapták el. 

Sváby szerint a kontaktkutatás most is kiemelten fontos. Ő vélhetően egy ismerősétől kapta el a betegséget – akivel az előző napokban találkozott – és hívta, hogy sajnos covidos. És ő is rögtön végigtelefonált mindenkit, akivel az előző napokban összefutott. A helyzetét nehezítette, hogy épp egy lakógyűlésen vett előtte részt, de András úgy tudja, szerencsére nem lett beteg tőle senki. „Nagyon csalódott voltam, nem ezt vártam az oltástól, de végül egész jól megúsztam ezt az egészet. Most már az- íz és szagérzékelésem is kezd lassan visszatérni” – mondta Sváby

 András mára teljesen meggyógyult, és a tesztje is negatív lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top