nlc.hu
Sztárok

Megcsalta a nejét Pápai Joci

Először beszélt hűtlenségéről Pápai Joci, a megcsalt felesége még aznap otthagyta

Pápai Joci nem titkolja, hogy a feleségével megküzdöttek a boldogságukért.

Magánéleti titkaiba avatta be Hajdú Pétert Pápai Joci. A Sztárban Sztár leszek! Mestere többek között arról is vallott, hogy egy barátjától szerette el Kingát, aki később a felesége lett, valamint arról is, hogy hűtlensége miatt majdnem örökre elvesztette a párját – írja a Blikk a Life TV-n péntek este adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvétele alapján.

Pápai Joci

Pápai Joci és felesége, Anita 20 éve van együtt (Fotó: Sajtószoba)

Miután megcsalta a feleségét, nem titkolózott, Anita elé állt, kiterítette a lapjait. „Fiatal férfi voltam és hibáztam. Egyenes csávó vagyok, ezért elmondtam, mi történt. (…) Amikor megtudta, hogy megcsaltam, még aznap elment. Ott maradtam egyedül a házban, de majdnem megbolondultam”– árulta el Pápai Joci, aki a szakítás után sokáig küzdött, hogy visszaszerezze a szerelmét. „Nagyjából 4 vagy 5 hónap után kezdtünk békülni, de nagyon hullámzó volt a kapcsolatunk. (…) Végül fél év után visszajött és azóta együtt vagyunk” – mesélte a zenész.

Olvass még Pápai Jociról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top