nlc.hu
Sztárok

DWTSOpitz Barbi, Rúzsa Madgi, Zséda is szerepel a hétvégén

Opitz Barbi: „Szívesen kipróbálnám magam a versenyben is”

Igazi sztárparádé várható a Dancing with the Starsban most szombaton. Erről Opitz Barbi mesélt.

Az Emlékek éjszakája után szombat este jön a Magyar sztárok éjszakája a Dancing with the Starsban, és most már tudjuk, kik érkeznek a stúdióba. A versenyzők produkciói alatt olyan ismert magyar előadókat hallgathatunk majd, mint Zséda, Rúzsa Magdi, Keresztes Ildikó, Dolly, Kasza Tibi, Dolly Opitz Barbi, Pataky Attila és Tolvai Reni. Egyelőre meglepetés, ki melyik páros tánca alatt énekel majd, az viszont nem titok, hogy mindannyian legalább annyira készülnek erre az estére, mint maguk a versenyzők.

„Aki kicsit is ismer, illetve követi a munkásságomat, az tudja, hogy gyerekkorom óta központi szerepet tölt be az életemben a tánc. Hat évig modern táncot, majd kisebb-nagyobb megszakításokkal hip-hop-ot tanultam. A hastánc és a raggaeton szintén nagy kedvenceim, de ezek alaplépéseit már autodidakta módon, az internetről sajátítottam el” – mesélte nekünk lelkesen Opitz Barbi, aki szívesen nézi a műsort.

Opitz Barbi a klipjeiben is mindig szereti a táncjeleneteket

Opitz Barbi a klipjeiben is mindig szereti a táncjeleneteket

„Nagyon szeretek táncolni, így nem kérdés, hogy szívesen kipróbálnám magam egy Dancing with the Stars típusú versenyben is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top