nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila reakciója Cserhalmi György kritikájára

Árpa Attila így reagált Cserhalmi György kritikájára

Hosszú Facebook-posztban bizonygatta Árpa Attila, hogy Cserhalmi György véleményére ellenére ő mégis színész.
Cserhalmi György és Árpa Attila

Cserhalmi György hosszú interjút adott Veiszer Alindának, és a Telex cikke szerint a beszélgetés egy pontján ezeket mondta a Kossuth- és Balázs Béla-díjas nemzet színésze:

Azt mondják Árpa Attilára, hogy színész. Akkor mi vagyok én? (…) Ha ő azt mondja nekem, hogy ő fontos, akkor mi vagyok én? Akkor nem vagyok fontos, hát nyilvánvaló

– fogalmazott Cserhalmi György.

Árpa Attila nem hagyta annyiban a kritikát, és egy nappal később, vasárnap egy hosszú Facebook-posztban osztotta meg a gondolatait.

Soha nem tartottam elegánsnak, ha valakinek bizonygatnia kell az eredményeit, mondjuk egy Facebook-posztban. Nem is bizonygatás ez, inkább csak egy reakció, mivel meg lettem szólítva. Senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy én színész vagyok. Aki annak tart, annak megköszönöm, aki nem tart annak, az olvasson tovább és döntse el, mit gondol

– kezdi a posztját Árpa Attila, majd a bevezetésben írtak ellenére elkezdi felsorolni, hogy színészként mit tett le az asztalra.

Egyebek mellett leírja, hogy Németországban végzett el egy 3 éves színészképzést, több mint 40 mozifilmben szerepelt, színpadon is játszik, és belinkelte az IMDB-oldalát is.

Sajnálom, hogy Cserhalmi György csalódott. Elfogadom, hogy nem tekint engem színésznek. De jóllehet, a fentiekkel nem volt tisztában, amikor engem negatív példaként kívánt használni, ki tudja, milyen megfontolásból. Sebaj, így is mindig tisztelni fogom, rajongója voltam, vagyok, leszek

– tette hozzá Árpa Attila, aki szerint egyáltalán nem olyan könnyű válaszolni arra a kérdésre, hogy ki számít színésznek.

Bejegyzése végén azt írja, hogy ha Cserhalmi mégis kíváncsi arra, hogy „nem-színészként” hogyan szerepel, hétfő este megnézheti a Karinthy Színházban.

(Kiemelt kép: Olajos Piroska, Smag; Sajtószoba)

Cserhalmi György és Árpa Attila az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top