nlc.hu
Sztárok

Rátonyi Krisztina műtétje

Rátonyi Krisztina kockázatos műtéten esett át: ,,Voltak olyan éjszakák, amikor feküdtem a konyhapadlón és sírtam a fájdalomtól”

Rátonyi Krisztinát egy korábbi baleset miatt operálták meg.

Rátonyi Krisztina nyáron bicikli-balesetet szenvedett Révfülöpön, egy vízelvezető-árokba hajtott véletlenül, aminek következtében eltört
az egyik hátcsigolyája. Csak a csodának köszönheti, hogy nem történt még ennél is nagyobb baj – írja a BEST magazin. Kilenc napot töltött az idegsebészeten, rettentően félt a műtéttől és az operáció után napokban pokoli fájdalmai voltak. 

A sors furcsa fintora, hogy a rehabilitációhoz a biciklizést javasolták, ám sokáig rá sem tudott nézni a járműre. „Nemhogy a biciklitől, még egy vízelvezető-ároktól is rettegtem, de még az autóban is féltem. Beletelt némi időbe, mire újra kerékpárra mertem ülni” – mondta a lapnak a Család-Barát műsorvezetője.

Ma már jól van, de sokáig azt érezte, hogy sok mindenre másképp reagál a teste, mint a baleset előtt és nagyon türelmetlen volt magával szemben. ,,A sport nemcsak a testemet tartja karban, de mentálisan is hatalmas szükségem van rá. Számomra azt volt a legnehezebb megtanulni, hogy türelmes legyek magammal, és hogy a komoly trauma okozta lelki válsággal is megküzdjek. Bevallom, nem
számítottam rá, hogy lelkileg mennyit kell magammal foglalkozni. Közben oda kellett figyelnem, nehogy negatív irányba forduljak.”

További részletek a ma megjelent BEST-ben:

best magazin 10.28

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top