nlc.hu
Sztárok

Teljes gőzzel dolgozik Fásy Ádám az infarktus után is

Szívrohama után is ezerrel pörög Fásy Ádám

Csak egy hajszálon múlt a mulatós zene királyának az élete idén májusban.

Fél évvel ezelőtti szívrohama és az azt követő életmentő beavatkozás sem tudta visszavenni Fásy Ádám tempóját – derült ki a Tények Plusz riportjából. A mulatós király és felesége, Marika körülbelül 30 nagyszabású fesztivált szerveztek ezen a nyáron az ország különböző pontjain, amelyeken tízezrek szórakoztak. 

Fásy Ádám

Fásy Ádám, az örökifjú showman – Forrrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Nem tudom felbecsülni azt a nézőszámot, akik együtt mulattak velünk. Nagyon jó érzés volt köztük lenni” – árulta el Fásy Ádám, aki közel 30 éve él boldog házasságban a feleségével. Marikával nem csak a munkában elválaszthatatlanok. A rengeteg szervezői és háttérmunka mellett Marika az, aki nap, mint nap odafigyel arra is, hogy a férje ne hajtsa túl magát, és a gyógyszereit is bevegye.

Ha ő nincs, én már nem vagyok” – vallotta be a mulatós király, aki az orvosai engedélyével és folyamatos kontroll mellett dolgozta végig a hosszú, megterhelő fesztiválszezont, ami inkább terápia volt a számára, mintsem fáradtság.

Olvass még Fásy Ádámról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top