nlc.hu
Sztárok

Nekitámadt a Viszkisnek Győzike

Elszabadultak az indulatok a Hal a tortán-ban, Győzike ordítva kelt ki magából Ambrus Attila miatt

Nagyon berágott a showman a Viszkisre és keményen kiosztotta.

Mint arról beszámoltunk, november 1-jén indul a Hal a tortán a TV2 Séf nevű csatornán, a műsor háziasszonya Gáspár Bea lesz. Az első héten Gáspár Győző, Ambrus Attila, Horváth Gréta, Szögeczki Ági és Papp Olivér, alias PSG Ogli, TikTok-sztár fog fakanalat ragadni.

Győzike

Győzike kirohanásától volt hangos a Hal a tortán első vacsorája – Forrás: TV2 / Hal a tortán – videó

Mint az első adás előzeteséből kiderül, teljesen elszabadulnak az indulatok az asztalnál, miután Ambrus Attila olyan kérdést tett fel Győzikének, amit nem szabadott volna.

Ambrus Attila azt firtatta, hogy mekkora volt a Romantic együttes két énekesnőjének a gázsija, mivel ők énekeltek, nem pedig Gáspár Győző. A showman ezen annyira bepipult, hogy alaposan kiosztotta a Viszkist. 

Ha te engem ismernél, akkor tudnád azt, hogy 7 évig a Kodály Zoltán zeneiskolába jártam, majd pedig New Yorkba kivitt a fater, és ott tanultam fél évig. Az, hogy nincs minden leírva, meg nem publikáljuk. Gyerekek, én zongorázni tanultam. Nem tudok énekelni, bocsáss meg Attila, de viszont olyan pofám van és olyan showman vagyok, hogy imádják az egészet. Tök mindegy, hogy a két lány jól énekel, az egy dolog” – fakadt ki Győzike. Mire Ambrus: “Akkor te voltál a menedzser“.

Ezt azonban még inkább a szívére vette Győzike, és jól megmondta a magáét a Viszkisnek.

Olvass még Gáspár Győzőről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top