nlc.hu
Sztárok

Tóth Szabi reagált Dér Heni nyilatkozataira

Sugarloaf-balhé: Tóth Szabi szerint Dér Heni elferdíti a valóságot

Tóth Szabi egy hosszú posztban reagált Dér Heni szavaira.

Dér Heni 2013-ban lépett ki a Sugarloafból: az okokat akkor és azóta sem részletezték, ám lehetett érezni a feszültséget az énekesnő és a zenekar között. Azóta többször is nyilatkoztak egymásról, legutóbb Dér Heni tért ki a távozás okaira, ami miatt Tóth Szabi egy hosszú posztban írta le a történteket az ő szemszögéből.

„(…)19 voltál, amikor bekerültél hozzánk, a tehetséged miatt!! Semmit nem tudtál a szakmáról, mi már akkor is egy befutott, többszörös aranylemezes zenekar voltunk. Velünk nőttél fel, emlékszel? Én voltam a gyámod, havonta ültem veled a bevándorlási hivatalban, hivatalosan is vállalva a gyámságod és megígérve a szüleidnek, hogy vigyázok rád. Mindig óvtalak emberektől és attól, hogy olyan dolgokat csinálj, amiket később megbánnál vagy a karriered inná meg a levét. Folyamatosan tanítottalak arra, hogy tudnod kell nemet is mondanod bizonyos dolgokra. Próbáltalak az egészséges exhibicionizmus keretein belül terelgetni, még akkor is, amikor már kellően felnőttnek és önállónak tartottad magad. Közösen (!) elértünk hatalmas sikereket. Nem értem, erre te miért nem így emlékszel. Eddig nem szóltam semmit a nyilvánosság előtt, mert nem érzem ezt elegánsnak, fairnek, meg nincs is jelentősége a részemről. A sas nem vadászik legyekre! Szerintem inkább a szeretetre és a jóságra koncentrálj. Ne nyilatkozz butaságokat!” – írta bejegyzésében a zenekar frontembere.

dér heni sugarloaf

Dér Heni 2013-ban lépett ki a Sugarloafból (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top