nlc.hu
Sztárok

Nagy Réka: Berci az én első számú támpillérem

Nagy Réka az anyaságról és arról is mesélt, hogy Hegyes Bercivel fantasztikus összhangban vannak

Hétről hétre egyre biztosabban táncol a Dancing with the Stars műsorában, szeretné kihozni magából a maximumot szombat esténként. Nagy Réka az nlc-nek mesélt a próbákról, és arról, hogy milyen a kapcsolat közte és táncpartnere, Hegyes Bertalan között.

Mit jelent számodra a Dancing with the Starsban való szereplés?

A táncon keresztül az ember meg tudja mutatni, milyen személyiség is valójában. Ez egy óriási önismereti teszt. A parketten látható a táncos erőssége, gyengesége, az ő igazi érzései. Ezt ugyanis érzelem nélkül nem lehet csinálni. Akkor hiteles egy tánc, ha teljesen megmutatjuk magunkat. Nekem ez a műsor igazi kihívás emiatt, mivel hétről hétre olyan produkciókba csöppenek, amelyekben eddig még nem volt részem. Imádtam a Tangót, a Paso Doblét, mind, mind kihoztak belőlem egy új Rékát.

Nagy Réka szerint Hegyes Bertalan az ő támpillére (Fotó: TV2)

Nagy Réka szerint Hegyes Bertalan az ő támpillére (Fotó: TV2)

Hogy bírod a próbákat?

Tudtam, hogy napi szinten lesznek majd próbáim, nem voltam meglepődve. Bercivel borzasztóan maximalisták vagyunk, azt kell mondjam, most nincs másik életünk, csak a tánc. Sokszor éjfélig próbálunk, mert jobbak és jobbak akarunk lenni. Kritikus is vagyok magammal, soha nem vagyok elégedett. De ez hozzájárul ahhoz, hogy most már sokkal jobban érzem magam a színpadon, mint a legelején. Akkor még nem tudtam magam annyira elengedni, mint most. Örülök, hogy van időm bizonyítani, és a nézők szeretnek minket. Nekem az a célom, hogy hétről hétre a lehető legjobban teljesítsek, és valami újat mutassak magamból. Most már nincs bennem egyáltalán drukk, egyszerűen kiállok a színpadra és táncolok.

Az elején sok kritikát kaptál, a kommentelők Gelencsér Timihez hasonlítottak. Hogyan viselted ezt?

Szomorúan olvastam őket, és meg akartam mutatni, hogy én nem ő vagyok. Bercinek nagyon sokat köszönhetek, nélküle nem tartanék itt, ahol tartok. Pont a napokban fogalmazódott meg bennem, hogy ő mennyire bízott bennem a legelején és mennyire hitt bennem. Sokkal jobban, mint én magamban. Ez egy nagyon nehéz műfaj, és ha nem döntöd le a falaidat, akkor elbotlasz.

Voltak hullámvölgyeid, vagy gondoltál arra, hogy nem folytatod a versenyt?

Hullámvölgyeim voltak, de soha nem adtam volna fel. Volt, hogy nem éreztem magam jól egy adás után, de annyira elsodort a következőre való készülődés, hogy nem volt időm agyalni. Ez jó is volt így, hamar túllendültem a dolgokon. Nagyon jó a stáb, és hát Berci az én első számú támpillérem.

Szerinted előny vagy hátrány, hogy ő nyerte meg Gelencsér Timivel az első szériát?

Nem tudom. Ezen nem gondolkoztam, Berci soha nem is érzékeltette velem azt, hogy ő már egyszer nyert. Inkább óvott engem mindentől, támogatott lelkileg is, nem hagyta, hogy elbizonytalanodjak. De tényleg túl vagyok az első drukkokon. És ez a legfontosabb.

Össze is akartak titeket boronálni Bercivel? Ehhez mit szóltatok?

Mi ezekkel nem foglalkozunk, a mi kis szerelmünk most a tánc, és ez a legfontosabb. Jól érezzük magunkat együtt és ennyi. De ez elkerülhetetlen volt, nem is vártunk mást.

Fotó: Nagy Réka Instagram

Fotó: Nagy Réka Instagram

Ostromolnak mások? Mi a helyzet a férfiakkal?

Kapok kedves üzeneteket, de most olyannyira nincs tényleg időm, hogy nem tudom azt mondani, hogy vannak udvarlók. Nem is foglalkozom ezzel, majd a műsor után. Most már nincs sok hátra és borzasztóan erős a mezőny, szeretnénk továbbra is jól teljesíteni.

Sok mindent csináltál az elmúlt években: topmodellből lettél táplálkozási szakértő, lett egy diplomád, és szerepeltél jó pár TV2-tes produkcióban.

2007-től kezdve pörögnek az események velem és körülöttem. Némileg karriercentrikusan éltem, és mindent kipróbáltam, amire csak lehetőségem volt. A műsorvezetés és a színészet is igazán közel állt hozzám, élveztem minden pillanatukat. Most pedig az egészséges táplálkozás van az életem középpontjában, amit a modellkedés hozott magával. Korábban is egészségtudatosan éltem, barna kenyeret ettem és kevés cukrot. Szerettem volna megtanulni ezt komolyabban is, ezért végeztem el a táplálkozási szakértő szakot.

Nagy Réka és Hegyes Bertalan között teljes az összhang a táncparketten (Fotó: TV2)

Nagy Réka és Hegyes Bertalan között teljes az összhang a táncparketten (Fotó: TV2)

Mi volt a legfőbb célod?

Az, hogy a bőröm és a hajam is egészséges legyen azáltal, hogy figyelek az étkezésemre. Szeretném átadni az embereknek, hogyan kell úgy étkezni, és egészségtudatosan élni úgy, hogy az beépüljön a hétköznapokba. Hiszek abban, hogy az vagy, amit megeszel, és ez az elmélet fegyelmezett életet követel. Fontos, hogy minden pillanatban figyeljünk a táplálékbevitelre. Most is éppen próbára készülök, de nem indulok el úgy, hogy ne vinnék magammal valamilyen egészséges ételt. Jöhet a brokkoli, a spenót, egy kis saláta, hal, és máris jobban érzem magam a tánc közben. Megvan a kellő energiám és tudom, hogy mit ettem, mert én készítettem.

Mi a legnagyobb álmod, amit még nem valósítottál meg?

Szeretnék családot, nagyon vágyom az anyaságra. A szüleim már harminchat éve vannak együtt töretlenül. Nekem ők a példaképeim. Imádom a gyerekeket, alig várom, hogy megtaláljam azt a férfit, akivel tervezhetek. Egyelőre ez van még a bakancslistámon.

Szeretnéd megnyerni a Dancing with the Stars második szériáját?

Erre eddig nem koncentráltam. Mindig az adott hétre figyelek, és boldog vagyok, hogyha egy héten újra tovább juthatunk. Remélem, ez most is így lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top