nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő babavárós bejelentése

“Van egy-két fejlemény az életünkben” – Rácz Jenő megható videóban jelentette be kollégáinak, hogy apa lesz

Az éttermében is nyilvánosságra hozta a gólyahírt A Konyhafőnök sztárja.

Mint arról az nlc is beszámolt, óriási a boldogság Rácz Jenőéknél, a sztárséf felesége, Gyuricza Dóra ugyanis babát vár. A Konyhafőnök sztárja nem csak a gólyahírt osztotta meg a közösségi oldalán, hanem azt a pillanatot is, amikor a kollégáinak is bejelenti az örömhírt az éttermében, a Rumourban – szúrta ki a Blikk Rácz Jenő Insta-oldalán.

Rácz Jenő

Rácz Jenő a kollégáival koccintott a gólyahírre az éttermében – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

“Szeretnék egy-két dolgot mondani a csapatnak, mert, hogy van egy-két fejlemény az életünkben. Az én életemben is, a Rumour életében is, és valahogy mindig összefonódnak ezek a dolgok. Alapvetően egy örömhírt szeretnék bejelenteni, amire szeretnék a csapattal, a családunkkal közösen koccintani. A családunk gyarapodik egy babával, Dórival babát várunk, úgyhogy ezt az örömöt szerettem volna a kollégákkal megosztani. Szeretnék egy pohárral koccintani” – osztotta meg a gólyahírt a kollégáival.

Ma volt az utolsó vizsgálat, úgyhogy most már minden sínen van. Az első Rumour-bébi. Remélem, jön még a többi is. Hajrá srácok!” – tette hozzá mosolyogva az étteremtulajdonos sztárséf. Kollégái tapssal és gratulációval fogadták Rácz Jenő bejelentését.

Olvass még Rácz Jenőről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top