nlc.hu
Sztárok

Kamarás Iván a DWTS megnyeréséről

Kamarás Iván: „Édesanyám nem javasolta, hogy bármilyen formában is táncoljak”

Kamarás Ivánt a szívükbe zárták a nézők a TV2 Dancing with the Stars műsorában. A színész egyik legnagyobb rajongója a balettművész édesanyja, aki nem javasolta Ivánnak, hogy részt vegyen a műsorban. De ez már a múlt. Iván erről is mesélt az nlc-nek.  

Hétről hétre egyre profibb vagy a táncparketten. Visszanézed magad az adások után? Kritikus vagy magaddal?

Tényleg rengeteg munkát teszünk bele, de ez természetes. Hatalmas kihívás ez számomra, hiszen én nulla tánctudással érkeztem a műsorba, illetve azzal a nyomasztó háttérrel, hogy van egy Kossuth-díjas táncművész édesanyám, aki nem javasolta, hogy bármilyen formában is táncoljak. (nevet) Alapvetően a saját filmjeimet sem szeretem visszanézni, de itt mindig kielemezzük a látottakat Annával, úgyhogy kénytelen vagyok nézni és látni önmagam. Sajnos, vagy nem sajnos, de megszállottan maximalista vagyok, nagyon erős kritikusa saját magamnak, így mindig találok hibát, de ez nem baj, mert így tudok továbbfejlődni. 

Kamarás Iván hétről hétre jobban teljesít (Fotó: TV2)

Kamarás Iván hétről hétre jobban teljesít (Fotó: TV2)

Balettművész édesanyád hogyan szokta értékelni a produkcióidat?

Nagyon büszke rám, és ezt most már egyértelműen a tudomásomra is hozza. Jó pár adás óta kisebb dicshimnuszokat zeng a produkciónkról, ami elmondhatatlanul sokat jelent számomra. Nem titok, hogy a műsorban neki is akartam bizonyítani, hogy igenis meg tudom csinálni, és nagyon jó érzés, hogy ennyire büszke rám. 

Hogy érzed, van esélyetek megnyerni a versenyt?

Természetesen nagyon szeretnénk nyerni. Azt elárulhatom, hogy tettem egy különleges fogadalmat, hogy ha megnyerjük. Ígérem, elárulom, ha itt az ideje, nem kis meglepetés lesz. De mi nem esélyeket latolgatunk, hanem kőkeményen dolgozunk. Annával az első pillanattól fogva a minőségi munkában hiszünk és kimondhatatlan boldogság, ha ez a győzelemig repít minket. Elképesztően hálásak vagyunk egyébként a rengeteg szavazatért és szeretetért, ami árad felénk nap mint nap, csodálatos érzés!

Melyik volt eddig a legkedvesebb produkciód?

Mivel nagyon gyors a műsor, hiszen hetente tanulunk meg újabb produkciót, vagy produkciókat, nincs idő beleszeretni egybe, mert mindig érkezik a következő. Ezért én mindig úgy érzem, hogy a soron következő a kedvenc, abba kell beletenni mindent és még egy kicsit. Azt megígérhetem, hogy szívünk-lelkünk benne lesz az eheti táncban is. Meg az a napi 8-10 óra próba, amit a hét minden napján megcsinálunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top