nlc.hu
Sztárok

Sláger Tibó második agyvérzése

Második agyvérzése óta emlékezetkiesése van Sláger Tibónak

Sláger Tibó visszavett a bulikból, nem vállal már annyi fellépést.

Sláger Tibó sokáig a két végén égette a gyertyát, rengeteg fellépése volt, ám 11 évvel ezelőtti agyvérzését intő jelnek vette és visszavett a bulikból. Négy évvel később ismét agyvérzéssel került kórházba, egy koncert után lett rosszul.

„Szlovákiában voltunk egy szombati napon fellépésen, a vasárnap pihenőnap lett volna, de erős fejfájás gyötört, ami hétfőig sem enyhült. A feleségemnek telefonon jeleztem a problémámat, ő mondta el utólag, hogy nem teljesen értette, mit beszélek, mert összefüggéstelenek voltak a szavaim. Mónika hazasietett, majd azonnal mentőt hívott hozzám, akik kórházba szállítottak. A vizsgálatok kimutatták, hogy elég súlyos agyvérzésem van, mert a harmadik rög is elindult az agyamban” – emlékezett vissza a mulatós zenész. 

Az első agyvérzését nem vette annyira komolyan, a második után azonban változtatott az életmódján. „Sajnos, ez már nem múlt el teljesen nyom nélkül. Időnként emlékezetkiesésem van, néha izzadok, de nem komoly. Korábban voltak vérnyomásproblémáim, egyúttal ezt is beállították. Közel két hetet tartottak bent a kórházban, de azóta teljesen egészséges vagyok” – árulta el Sláger Tibó a Borsnak.

sláger tibó

Sláger Tibó (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top