nlc.hu
Sztárok
Pataki Zita modellként is helytállt

Pataki Zita modellként vonult az ékszer bemutatón sok más hírességgel együtt – fotók

Pompás ékszerekben vonultak fel a sztárok tegnap este a Vajdahunyad várában. A hírességek kézzel festett, környezettudatos porcelán kiegészítőben vonultak végig a rendezvény helyszínén.

A „Szépség Reneszánsza” fantázianevet kapó divatshow-n különleges ékszereket láthattak az érdeklődők. A modellek mellett Czippán Anett, Fésűs Nelly, Gaál Noémi, Görgényi Fruzsina, György-Horváth Zsuzsa, Madár Veronika, Pataki Zita, Som-Balogh Edina, Völgyesi Gabi és Wolf Kati is kifutóra lépett.

Som-Balogh Edina elárulta, régóta vágyott egy ilyen nívós bemutatóra. „Amikor fiatalon modellkedtem, előfordult, hogy néhányszor kifutóra léptem. Mindig is csodáltam a profi manökeneket és szerettem volna egyszer egy nagyobb divatshow-n is részt venni, a Zema ékszer bemutatót éppen ezért borzasztóan élveztem. Szerintem egy fülbevaló, egy karkötő, vagy egy szép nyakék öltözteti az embert. Csodálatos porcelán kollekciót mutattunk be, nem is lehetett választani, mindegyik nagyon egyedi volt. Csak azt sajnáltam, hogy a kislányom nem lehetett ott az esti rendezvényen, mert nagyon szereti ő is a kiegészítőket. Ma az első dolgom lesz megmutatni neki a képeket és a videókat, amikor hazajön az oviból.”

Völgyesi Gabi számára is megtisztelő volt, hogy a kifutón mutathatta be a kollekciót. „Közel áll hozzám az ilyen jellegű divatbemutató. A nőiességről szólt, ezek az ékszerek egyediek és a szépséget hangsúlyozzák ki. Tudtam velük azonosulni. Gyerekkoromban kacsintgattam a modellkarrier felé, ezt idézte fel bennem a tegnap este. Akkor sajnos nem értem el eredményeket, de most végre kipróbálhattam magam.”

Zema ékszerbemutató
Megnézem
Összes kép (5)

Fésűs Nelly a kislányát is elvitte a bemutatóra. „Amikor Elza megtudta, hogy ékszerbemutatóra készülök, azonnal leszögezte, hogy márpedig ő eljön velem. Kislány kora óta elkísér a különböző rendezvényekre, mindenkivel megtalálja a közös hangot. Szereti, ha sminkelnek engem, és ő is részese lehet egy ilyen estének, pláne, ha egy ilyen helyszínen van, mint a Vajdahunyad vára. Csodálatos volt a környezet is és az egész bemutató.”

A magyar készítésű ékszerek nemcsak egyediségükről ismertek, hanem arról is, hogy környezettudatos kiegészítők, hiszen a természetben is megtalálható anyagok alkotják az ékszer alapját, továbbá csak manufakturális gyártással készülnek ezek a termékek. „Az egyetlen elektromos áramot használó eszköz a kemence, amelyet napelemmel működtet cégünk. Nagy örömömre szolgál, hogy egy ilyen patinás helyszínen, ennyi ember kíváncsi volt az új kollekciónkra” – mondta Papp Erzsébet, A Magyar Porcelánért Alapítvány kurátora és az esemény főszervezője.

pataki zita

Pataki Zita a bemutatón (Fotó: nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top