Sztárok
Szponzorált tartalom

Gattyán Györgynek gyermeke születik! (x)

Jakupcsek Gabriella a legnagyobb magyar internet milliárdost családjáról, sikereiről és kudarcairól kérdezte.

A teljes videó interjú megtekinthető itt:

 

J.G.:
Gattyán úr, ha ma egy közismerten gazdag ember bemutatkozik és nem üzleti tárgyalásra megy, akkor mit mond, hogy mutatkozik be?

G.Gy.: Amikor reggel fölkelek és este lefekszem, a magam számára én egy átlagember vagyok, hiszen ugyanaz a Gattyán György néz bele a tükörbe, mint aki belenézett esetleg tíz, húsz, harminc évvel ezelőtt.

J.G.: Állandóan úton van, tulajdonképpen ez egy életforma. Hogyha egy hetét el kellene mondani: hol ébred, hova megy, hogy szervezi össze az életét?

G.Gy.: Igyekszünk legalább két-három hetet egy helyen tölteni, és a család ehhez hozzászokott. A gyermekeim már tényleg nagyon kis koruktól utaztak. Több helyen jártak iskolába, különböző pontokon éltek. A szüleim is nagyon sokat utaztak, ugye annak a jóvoltából, hogy anyagilag én tudtam őket segíteni. Ők már például kétszer körbejárták a világot. Sajnos édesapám pár hónappal ezelőtt elhunyt, de édesanyám a mai napig nagyon aktív és szereti az utazást, úgyhogy talán ez így a génekben van.

Gattyán Györgynek gyermeke születik! (x)
J.G.: Tudjuk azt, hogy jön a baba, ami egy komoly izgalom most ezekben a pillanatokban is. Van már három lánya, érkezik a negyedik gyerek és ez azért érdekes, mert ilyenkor az ember akárhogy is, de számot vet magával. Most, hogy megérkezik egy kisgyerek, hol lesz a kiságy?

G.Gy.: Talán ez a legegyszerűbb, hogy kiságyunk már mindenhol van. Ez is valahogy az élet részévé vált. Nem aggódunk azon, hogy hol kelünk föl.

Gattyán György magyar internet milliárdos családi életéről vall (x)

Jakupcsek Gabriella és Gattyán György

J.G.: Hogy kell elképzelnem ezt a XVI. kerületi családot? Honnan jön?

G.Gy.: Édesanyám Nógrád megye, Balassagyarmat, édesapám Mezőkeresztes. Amikor édesapám katona volt, találkoztak. Tehát ez az idilli. Édesanyám 16 éves volt, de akkoriban már úgy volt, hogy eladósorba került. A szüleim nagyon fiatalok voltak, mikor én megszülettem. Egyszerű, átlag munkásemberek voltak. Nálunk mindig az volt a tisztesség, hogyha valaki dolgozott és jól elvégezte a munkáját. Ez volt az érték.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top