nlc.hu
Sztárok

ByeAlex kiakadt a dislike-gomb hiánya miatt

ByeAlex: „Erőltetik ránk ezt a píszíséget, nevelik a lepkelelkű társadalmat”

ByeAlex szerint a sok érzékenyítés nem vezet jóra.

ByeAlex korábban eléggé kiakadt, amikor kiderült, hogy a Youtube elveszi a lehetőséget azoktól, akiknek nem tetszik egy-egy videó, hiszen kiiktatták a dislike gombot. „De utálom már ezt a píszískedést. Aki nem bírja a kritikát, ne menjen közösségi felületre feltölteni. Szerintem kifejezetten fontos az a kurva dislike is. Mert a következő majd az lesz, hogy az se lesz, meg like bar se. Én kaptam már annyiféle kommentet meg reakciót, amit elképzelni is nehéz, de mindig kiálltam a munkáimért/magamért” – írta korábban az X-Faktor mentora, akinek már most hiányzik a nem tetszik gomb, ezért kemény társadalomkritikát fogalmazott meg.

„Kérem vissza a rohadt diszlájkjaimat a Youtube-ra! Hogy van az h ezek a felületek, amelyek alapvetően az emberek létezése okán működnek, gondolnak egyet és ezt meg amazt megváltoztatnak, anélkül, hogy érdekelné őket, hogy a felhasználó mit gondol? Erőltetik ránk ezt a píszíséget, nevelik a lepkelelkű társadalmat… én bőven 2000 előtt született gyerek vagyok, nekem ez már idegesítő! Nem kell egymást bántani meg okádni; az oldalamon itt én is viccesen beleállok a negatív kommentekbe néha, de komolyan… Kit zavart a dislike gomb? Engem soha! Mindig sokkal több volt a like és szerettem bevállalni azt is, hogy egy-egy cuccom megbotránkoztató! Aztán meg jó volt látni, ahogy ugyanaz a »botrányosabb« trekk (uuu, kors, merülök) végül sláger lett, és győzött… hagyjuk már ezt! Már a Youtube is annyira szól lassan a feltöltő meg a néző kapcsolatáról, mint idén az MTV EMA a zenéről…” – írta ki magából ByeAlex.

byealex

ByeAlex kiakadt (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top