Sztárok

Ajándékok testnek és léleknek (x)

Az advent időszaka tökéletes alkalom arra, hogy az ünnepeket olyan napokká varázsoljuk, melyekre életünk végéig szívesen emlékezünk.

Ebben a cikkben az idén 13 éves Mediwel ünnepi kínálatából három vadonatúj terméket mutatunk be, melyek nemcsak saját egészségünk megőrzésére kiválóak, de hasznos ajándékok is lehetnek szeretteinknek.

Ajándékok testnek és léleknek (x)

Az egész éves stressz sokunkat megviseli: talán már veled is előfordult, hogy elfeküdted a nyakad, vagy a monitor előtt befeszültek az izmad. A vezeték nélküli Mediwel Neck TENS elektromos izom- és idegstimuláló készülék segít megszabadulni a nyak- és fejfájástól, helyreállítja a vérkeringést és kellemes kikapcsolódást nyújt. A terméket a webshopban itt vásárolhatod meg.

Ajándékok testnek és léleknek (x)

Ha az ideális kényeztető ajándékot keresed, az OTO Soothie tökéletes választás bárki számára! Ez a vezeték nélküli masszírozó párna az ujjakkal történő shiatsu masszázst idézve hatékonyan veszi kezelésbe tested különböző részeit, hiszen használhatod nyakon, vállon, derékon, hason, de akár a combon, lábszáron is. A terméket a webshopban itt  vásárolhatod meg.

Ajándékok testnek és léleknek (x)

Az általános vélekedéssel szemben a masszázspisztolyok nemcsak sportolóknak készültek, hiszen képesek enyhíteni az általános izomfájdalmakat, segítenek javítani a rugalmasságot és a mobilitást. A luxuskategóriás OTO Muscle Jet masszázspisztolyt úgy tervezték meg, hogy a lehető legjobb eredményt érhesd el vele: egyes más készülékekkel ellentétben nem lassul le, ha erősebben nyomod, épp ekkor kapcsol rá, hogy a lehető legjobban oldja izmaid fáradtságát és merevségét! A terméket a webshopban itt vásárolhatod meg.

Ne maradj le a jó árakról, hiszen a fenti kedvezményes ajánlatok csak a készlet erejéig érhetők el, ráadásul a Mediwel VIP tagság most ingyenesen elérhető, néhány kattintás csupán a regisztráció! Kellemes ünnepi készülődést kívánunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top