nlc.hu
Sztárok

Vagyonával kérkedik PSG Ogli 7

„Másfél millió forint, ami most rajtam van” – luxusautóval, dizájnermárkákkal kérkedik a magyar TikTok-sztár, PSG Ogli 7

Azt nem tudni, miből van ennyi pénze, de mindene megvan PSG Ogli 7-nek.

200 ezren követik TikTok-on a PSG Ogli 7 név alatt futó Papp Olivért, akinek a luxuséletét rengeteg fiatal irigyli. A Tények stábja megmutatta, hogy telik egy napja a közösségi médiasztárnak, ám az nem derült ki, hogy miből futja a dizájnerdarabokra, a luxusautóra és a drága éttermekre.

„A TikTokot elsőre csak hobbiként kezdtem el, akkor jöttem rá, hogy elég nagy szarban vannak a fiatalok és segítenem kell nekik. Elkezdtem olyan videókat gyártani, amivel tudok segíteni nekik, mind pacekban, mind életvitelben, hogy mit, hogyan kell csinálni. Tippeket adok mindenben” – részletezte hivatását Papp Olivér. Nemrég a Szerencsekerékben is feltűnt, sőt, a Hal a tortánban is „főzött”. Utóbbi azért került idézőjelbe, mert kedvenc éttermének séfjei dobták össze a szerény vacsorát a vendégeknek. 

A Tények stábja elkísérte egy luxusmárka üzletébe, ahol a legolcsóbb darab is hat számjegyű összegbe kerül, aztán elmentek vele egy nagyon drága étterembe, ahol állítólag két főre 150 ezer forintba került az ebéd, ezután pedig egy fehér Ferrari megvásárlása következett. Többször megkérdezte a riporter, hogy miből van ennyi pénze, de viccesen csak annyit válaszolt, hogy ő nem dolgozik, a rajongói utalnak neki.

psg ogli 7

PSG Ogli 7 (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top