nlc.hu
Sztárok

Oszvald Marikát molesztálták gyerekként

Oszvald Marika: „7 és 18 éves koromban is molesztáltak”

Gyerekkora kellemetlen történeteit osztotta meg az operetténekes.

Először szerepelt együtt egy műsorban Istenes Bence és Tilla – az izgalmakon kívül azonban kellemetlen témákat is kibeszéltek az IstenEst vendégei. A TV2 műsorvezetője egy olyan történetet mesélt el a műsorban, amiről korábban hallgatott: 10 éves volt, amikor a villamoson közeledni próbált hozzá egy férfi és annyira zavarba jött, hogy gyakorlatilag lefagyott. Amikor megállt a villamos, végül befutott a tömegbe, hogy ne is lássa a férfit.

Fluor Tomi szerint a nőket még több ilyen kellemetlenség éri, Oszvald Marika szerint pedig ez ok-okozat kérdése. Az operettszínésznő is elmondott egy történetet a fiatalkorából.

Volt, hogy egy férfi belém karolt az utcán. Elkezdtem ordibálni, hogy segítsenek, de sokan azt hitték, hogy egy szerelmi vita van köztünk. (…) Hétéves koromban is molesztáltak, 18 éves koromban is és még akkor is olyan zavarba jöttem, hogy sírtam és panaszkodtam

– emlékezett vissza Oszvald Marika.

oszvald marika

Oszvald Marika (Fotó: IstenEst)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top