nlc.hu
Sztárok

Damu Roland kórházba került

Damu Roland kórházba került: ,,Teljes ágynyugalmat írtak elő”

A színész nincs túl jó állapotban.

Damu Roland az utóbbi időben sokat betegeskedik, ám a munkahiány miatt nincs pénze a gyógyszerekre, így többször fordult már a követőihez a közösségi oldalain, hogy segítsenek neki.

damu roland beteg kórház

Damu Roland beteg (Fotó: Smagpictures)

„Segítséget kérek. Sajnos lassabban és nehezebben gyógyulok, mint gondoltam. Két hete nem tudok dolgozni. Tisztelettel kérem azokat az embereket, akik akarnak és tudnak segíteni nekem, tegyék meg… Amennyiben most segítesz rajtam, ígérem, hogy gyógyulásom után, elmegyek hozzád akár születésnapodon, akár névnapodon köszönteni téged vagy kedves szeretteidet” – írta korábban Damu Roland, aki most a kórházból adott egy gyors helyzetjelentést. 

,,Sziasztok! Nem tűntem el, nem váltam köddé. Nemrég jöttem ki a kórházból. Teljes ágynyugalmat írtak elő. Köszönöm az orvosoknak, az ápolóknak, nővéreknek a profi és lelkiismeretes munkájukat. Nektek köszönöm a kedves és építő jellegű biztatásokat” – írja Damu Roland. Hogy pontosan miért került kórházba, azt nem részletezte. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top