nlc.hu
Sztárok

Polyák Lilla otthagyja a Madách Színházat

Polyák Lilla 20 év után otthagyja a Madách Színházat

A színésznő egy megható posztban búcsúzik a teátrumtól.

Polyák Lilla neve gyakorlatilag egyet jelent a Madách Színházzal, 20 év után azonban mégis úgy döntött, hogy otthagyja a teátrumot. A színésznő összeférhetetlenségre hivatkozik a búcsúposztjában.

„Az életemmel kapcsolatos nagyobb változások esetén mindig fontosnak tartottam, hogy tőlem tudjátok meg az új helyzetet.
Az elmúlt 20 évben folyamatosan jelen voltam a Madách Színházban, és bár az elmúlt 8 évben már nem kaptam új feladatot, a régi darabjaimat továbbra is nagy örömmel játszottam. Sajnos az elmúlt években egyre több meghatározó ponton távolodtak el az elképzeléseink a Színház vezetésével, ezért a mai nappal fájó szívvel búcsút vettem a Madách Színháztól. Rengeteg fantasztikus művészt, technikust, asszisztenst, az irodákban dolgozó szakembert ismertem meg, nagyon jó szívvel gondolok az elmúlt 20 év számtalan szakmai sikerére, mely a Színházhoz és az ottani előadásokhoz köt. A Madách Színház összes munkatársának köszönöm a közös munkát és kívánok nagyon szép további sikereket!” – írja közösségi oldalán Polyák Lilla, aki év elején a Mintaapákból is távozott.

polyák lilla madách színház

Polyák Lilla (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top