nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva először mutatta meg a kisebbik fiát

Horváth Éva először mutatta meg a kisebbik fiát

A modell a Story magazin címlapján mutatta meg a fiát.

Augusztus végén született meg Horváth Éva második kisfia, aki az Alex nevet kapta. A szülés után pár héttel előtte-utána fotót is posztolt, hamar bomba formába került, ami állítása szerint szimpla genetika. A kisebbik fiát eddig csak hátulról mutatta meg, esetleg oldalról, a Story címlapján most szemből is láthatjuk, és mesélt is egy kicsit róla.

„Jókedvű baba, mindenkire szélesen mosolyog. A párommal nem próbálunk elveket tartani, hiszen Kristóf által megtapasztaltuk, hogy az élet ezeket mindig felülírja. Vele azt terveztük, hogy evés közben nem fog mesét nézni, de mivel nagyon rossz evő volt, gyakran tettünk be neki valami néznivalót falatozás közben – lényeg, hogy egyen. És bár vannak, akik szerint nem jó együtt aludni a kisbabával, én megteszem. Van kiságya légzésfigyelővel, de rengeteg tejem van, sokat eszik, és félek attól, hogy éjszaka felöklendezhet valamit. Így inkább magam mellett tartom, mert tudom, hogy ha baj van, meghallom, és a segítségére tudok lenni” – mondta Horváth Éva. Az is kiderült, hogy Kristóf nagyon jó testvér, folyamatosan babusgatja a kis Alexet és alig várja, hogy együtt játszanak.

story magazin

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top